ABD'yi TL korkusu sardi

Makaleler
23
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanirim eski bir haber ama bunu izleyince bana bir gülme geldi.
Nasil egleniyor muyuz? :)

Hahahaha. Ulan ya komedi. Sahtekar, düzenbaz, hile hurda ile seçimi nasıl kazandıkları ortada. Bir de seçimde hile yok diyorlar! Köylü Mehmet Ağa'yı kandırdılar işte böyle böyle. :ROFL:
Peki tüm halk senin gibi mi düşünüyor? Demek ki halkın çoğunluğu senin tuttuğun tarafta değil. Biraz da bu taraftan bak. Bir insan 13 yıldır hile yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki tüm halk senin gibi mi düşünüyor? Demek ki halkın çoğunluğu senin tuttuğun tarafta değil. Biraz da bu taraftan bak. Bir insan 13 yıldır hile yapabilir mi?
13 yıldır hile yaptığını söylememiş zaten arkadaş.
Videolara bakarsanız insanların sırtlarında çuvallarla oy taşıdıklarını görürsünüz.
Zaten geçen seçimde mühürsüz oyların sayılması ve halka duyurulması... Hile yaptığını bas bas bağırmak demek.

13 yıldır hile yaptığını söylememiş zaten arkadaş.
Videolara bakarsanız insanların sırtlarında çuvallarla oy taşıdıklarını görürsünüz.
Zaten geçen seçimde mühürsüz oyların sayılması ve halka duyurulması... Hile yaptığını bas bas bağırmak demek.
Ben tarafımı belitmedim zaten. Ben kim olursa olsun ülkemiz için desteklerim eğer bir şeyler üreteceksek. Uzaktan bu iktidar kötü deyip yurtdışında çalışarak ülkeye destek olunmuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı