ABD'yi TL korkusu sardi

Arkadaşlar evet ülke iyi durumda değil, evet ülke iyi yönetilmiyor olabilir ama iktidar değişince hemen düzeleceğini mi sanıyorsunuz? Ne olursa olsun beğenmesek de destek olup biraz da olsa ülkeyi kalkındırmamız lazım. Baştan beri bunu anlatmaya çalışıyorum.
Dostum bence sen mesajını tekrar bir oku, çünkü çelişki var.

Videolara bakarsanız insanların sırtlarında çuvallarla oy taşıdıklarını görürsünüz.
O videolara gerçekten inanıyor musunuz ? Adam orada oy çalacak başka birisi onun yanında bunu videoya alıp sosyal medyada paylaşacak :D Güldürmeyin beni biri suç işlerken yanında birilerinin açık açık video çekmesine müsaade eder mi ?
Ne olursa olsun beğenmesek de destek olup biraz da olsa ülkeyi kalkındırmamız lazım.
Körüne körüne destek olmak ülkeyi dahada kötüye götürür.

Arkadaşlar evet ülke iyi durumda değil, evet ülke iyi yönetilmiyor olabilir ama iktidar değişince hemen düzeleceğini mi sanıyorsunuz? Ne olursa olsun beğenmesek de destek olup biraz da olsa ülkeyi kalkındırmamız lazım. Baştan beri bunu anlatmaya çalışıyorum.
Nasıl destek olunmasını bekliyorsun anlamıyorum ki?
Dolar 5 lira oldu arkandayız hüloğğ mu dememiz lazım?
15 li yumurta olmuş 9 lira sen ne desteğinden bahsediyorsun arkadaşım? Yumurta yahu yumurta, yumurtayı bile seri üretipte halka ucuza arz edemeyen bir hükümetin neresine destek vermekten bahsediyorsun?
İnsanlar fakirleşiyor ne desteği verecekler daha? Yurtdışından borç almak için çabalayan bir hükümet var, nereye gitse borç arıyor.

Nasıl destek olunmasını bekliyorsun anlamıyorum ki?
Dolar 5 lira oldu arkandayız hüloğğ mu dememiz lazım?
15 li yumurta olmuş 9 lira sen ne desteğinden bahsediyorsun arkadaşım? Yumurta yahu yumurta, yumurtayı bile seri üretipte halka ucuza arz edemeyen bir hükümetin neresine destek vermekten bahsediyorsun?
İnsanlar fakirleşiyor ne desteği verecekler daha? Yurtdışından borç almak için çabalayan bir hükümet var, nereye gitse borç arıyor.
Destek derken ne demeye çalıştığımı sandın? Aferin iyi gidiyorsunuz dediğimi mi? Hayır en azından ülke malı markaları kullanırsak bir nebze de olsa krizin önüne geçebiliriz.

Amerika bizi kıskanıyor derken adamlar doğru söylüyormuş. Zira bu kadar saf halkı buşmuşsunuz, istediğiniz yalana inandırabiliyorsunuz, tabiki adamlar kıskanır(yönetim olarak) başka ne olacaktı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı