Ablam çok güzel ama ben yakışıklı değilim

enesxq

Decipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Flutter Developer
Ablam cidden aşırı güzel ve onunla gurur duyuyorum ama benim canımı sıkan bir şey var neden o bu kadar güzelken ben onun kadar yakışıklı değilim?
Her dışarı çıktığımızda ona bakmayan erkek yok yani öyle deyim ağızlarını kıracağım bir gün.
Genetik bir şey mi?

Benim bazen diyecek lafım kalmıyor.

benk.jpg

Muhtemelen yaşınız çok küçük. Böyle şeylere kafa patlatmanıza gerek yok. İkiniz kıyaslanması gereken kişiler de değilsiniz zaten. Vücut gelişimi ile zamanla farklı bir görünüme de kavuşabilirsin. Belki de gereksiz yere sen kendini çirkin görüyorsun onu da bilemeyiz. En iyisi akışına bırakmak.

Son düzenleme:
Ablam cidden aşırı güzel ve onunla gurur duyuyorum ama benim canımı sıkan bir şey var neden o bu kadar güzelken ben onun kadar yakışıklı değilim?
Her dışarı çıktığımızda ona bakmayan erkek yok yani öyle deyim ağızlarını kıracağım bir gün.
Genetik bir şey mi?

Muhtemelen genlerle alakalı biriniz annenize biriniz babanıza benziyor olabilirsiniz

Klişe olacak ama kime göre neye göre? Tamam, yakışıklılık deyince belli kalıplar vardır (Kıvanç Tatlıtuğ vb.) bu inkar edilemez ama kendine haksızlık etme. Kendiyle barışık olmayanı kimse güzel/yakışıklı bulmaz. Az sevin kendinizi. Ayrıca bu gurur veya üzüntü duyulacak birşey değil. Hayatta takacağın daha önemli şeyler olacak. İleri de bu tavrına gülersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı