YouTube Abonelikleri (RSS) toplu şekilde nasıl indirilir?

NyxFury

Picopat
Herkese merhaba,

Belki eski kullanıcılar hatırlar, bir zamanlar YouTube aboneliklerimizi topluca bir RSS akışı olarak dışa aktarmak mümkündü diye aklımda kalmış. Şimdilerde ayarlarda veya abonelikler sayfasında böyle bir seçenek bulamıyorum. Acaba bu özellik kaldırıldı mı, yoksa ben mi yanlış yerde arıyorum?

Asıl amacım bildirim bombardımanından biraz kurtulmak. Çok sayıda kanala abone olduğum için sürekli gelen bildirimler dikkatimi dağıtıyor. Bunun yerine, aboneliklerimi freshrss gibi bir RSS okuyucuya ekleyip, canım istediğinde girip yeni videolara göz atmak, ilgimi çekenleri işaretleyip sonra izlemek çok daha verimli olur diye düşünüyorum. Böylece hem hiçbir şeyi kaçırmamış olurum hem de sürekli bildirimlerle bölünmem.

Acaba şu anda tüm YouTube aboneliklerini tek bir RSS linki veya Freshrss'e aktarabileceğim bir opml dosyası olarak almanın bir yolu var mıdır? Ya da sizler bu ihtiyacı nasıl karşılıyorsunuz, farklı bir yöntem mi kullanıyorsunuz?

Bu konuda bilgisi olan veya bir çözüm önerebilecek arkadaşlar varsa paylaşımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
ben tek tek almıştım Rss leri youtube'dan.
Bu mümkün değil.
Başında yatmam gerekir!
Pratik bir çözüm arıyorum.

ben tek tek almıştım Rss leri youtube'dan.
Az önce verilerimi indirirken filtreleyip sadece abonelikleri seçtim. 1000'den fazla abonelikler. Çözüm bulamazsam yapay zeka ile id'lerini vererek kategorize edip RSS linki oluşturmasını isteyeceğim. Bu biraz daha mantıklı geliyor.

Son düzenleme:
Bu mümkün değil.
Başında yatmam gerekir!
Pratik bir çözüm arıyorum.

Az önce verilerimi indirirken filtreleyip sadece abonelikleri seçtim. 1000'den fazla abonelikler. Çözüm bulamazsam yapay zeka ile id'lerini vererek kategorize edip RSS linki oluşturmasını isteyeceğim. Bu biraz daha mantıklı geliyor.
ben de şimdi öyle yaptım. abone oldugum kanalları yükledim dosya olarak chatgpt ye hazırladı rss linki 500 civarı kanalı 1 saniyede hazırladı.

ben de şimdi öyle yaptım. abone oldugum kanalları yükledim dosya olarak chatgpt ye hazırladı rss linki
Ancak aistudio.google.com ile bunları verdiğim RSS şablonu ile düzenlemesini istemekle bitirebilirim. Önce sağlam bir Prompt vereyim. Normalde Youtube'da her kanal için RSS kodu veren eklentilerim kurulu ama hızlı ve düzenli olursa en azından bir daha uğraşmamak adına her kategoriyi ayrıca OPML olarak kaydedebilirim. Bana mantıklı olan budur.

1.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı