Çözüldü Abra 16.7.5 oyunlarda takılmalar oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KnightfallVader

Decapat
Daha fazla  
RAM
8gb (8x1) 3200mhz
SSD veya HDD modeli
512 GB m2.0 ssd
Ekran kartı
GTX 1650 4GB GDDR6 128-BİT DX12
İşlemci
İ5 11400h
3 ay önce aldığım Abra 16.7.5, ilk aydan sonra Star Wars: Battlefront 2 gibi oyunlarda önceden olmayan takılmalar yaşamaya başladı. Red Dead Redemption 2'de de aynı sorunla karşılaştım. Dün laptopu sıfırladım ve RDR2'ye giriş yaptığımda takılmalar geçmiş gibi görünüyordu. Ancak bugün tekrar başladı. Neden olabilir?

Çözüm
Arka plandaki uygulamalar RAM'ı kullandığı için olabilir, böyle oyunlarda 8 GB RAM az kalıyor.

Takılma sorununu çözdüm. Öncelikle, zararı var mı yok mu bilmiyorum, ama.

Görev yöneticisi>ayrıntılar >"RDR2.exe" sağ tık "benzeşmeyi ayarla" CPU sayısını düşürün takılma giderse bile FPS düşücektir.

Asıl çözümü buldum. Kontrol merkezinden güç ayarlarını, performans veya eğlence modunda ise güç tasarrufuna alıp yeniden başlatıp oyuna girmeyi deneyin sorun çözülebilir.
Arka plandaki uygulamalar RAM'ı kullandığı için olabilir, böyle oyunlarda 8 GB RAM az kalıyor.

Takılma sorununu çözdüm. Öncelikle, zararı var mı yok mu bilmiyorum, ama.

Görev yöneticisi>ayrıntılar >"RDR2.exe" sağ tık "benzeşmeyi ayarla" CPU sayısını düşürün takılma giderse bile FPS düşücektir.

Asıl çözümü buldum. Kontrol merkezinden güç ayarlarını, performans veya eğlence modunda ise güç tasarrufuna alıp yeniden başlatıp oyuna girmeyi deneyin sorun çözülebilir.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı