taha12yasin Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #1 Monster Abra A5 17.2.1 laptopum var. Dahili ekran kartı şu an Intel fakat düşük FPS alıyorum, NVIDIA ekran kartını nasıl dahili ekran kartı yapabilirim?
Monster Abra A5 17.2.1 laptopum var. Dahili ekran kartı şu an Intel fakat düşük FPS alıyorum, NVIDIA ekran kartını nasıl dahili ekran kartı yapabilirim?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.775 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 10 Şubat 2023 #2 Oyunlarda zaten NVIDIA kart devreye girer, eğer girmiyorsa NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesinden GPU'yu seçin.
Oyunlarda zaten NVIDIA kart devreye girer, eğer girmiyorsa NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesinden GPU'yu seçin.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Şubat 2023 #3 GPU-Z diye bir program vardı. Ona bakabilirsiniz.
taha12yasin Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #4 Artoria Pendragon dedi: Oyunlarda zaten NVIDIA kart devreye girer, eğer girmiyorsa NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesinden GPU'yu seçin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denedim
Artoria Pendragon dedi: Oyunlarda zaten NVIDIA kart devreye girer, eğer girmiyorsa NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesinden GPU'yu seçin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor denedim
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.775 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 10 Şubat 2023 #5 taha12yasin dedi: Olmuyor denedim. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda GPU'nun çalışmadığına emin misin peki? Ne kadar FPS alıyorsun.
taha12yasin dedi: Olmuyor denedim. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda GPU'nun çalışmadığına emin misin peki? Ne kadar FPS alıyorsun.
taha12yasin Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #6 Artoria Pendragon dedi: Oyunlarda GPU'nun çalışmadığına emin misin peki? Ne kadar FPS alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor fakat işlemciyi zorluyor ekran kartı varken ekran kartını %30 veya %20 falan kullanıyor nedense.
Artoria Pendragon dedi: Oyunlarda GPU'nun çalışmadığına emin misin peki? Ne kadar FPS alıyorsun. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor fakat işlemciyi zorluyor ekran kartı varken ekran kartını %30 veya %20 falan kullanıyor nedense.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.775 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 10 Şubat 2023 #7 taha12yasin dedi: Çalışıyor fakat işlemciyi zorluyor ekran kartı varken ekran kartını %30 veya %20 falan kullanıyor nedense. Genişletmek için tıkla... Oyuna göre değişir kullanım. Hangi oyunlarda?
taha12yasin dedi: Çalışıyor fakat işlemciyi zorluyor ekran kartı varken ekran kartını %30 veya %20 falan kullanıyor nedense. Genişletmek için tıkla... Oyuna göre değişir kullanım. Hangi oyunlarda?
taha12yasin Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #8 Artoria Pendragon dedi: Oyuna göre değişir kullanım. Hangi oyunlarda? Genişletmek için tıkla... GTA 5 ve Genshin Impact bir de Forza 4
Artoria Pendragon dedi: Oyuna göre değişir kullanım. Hangi oyunlarda? Genişletmek için tıkla... GTA 5 ve Genshin Impact bir de Forza 4