JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #1 Merhaba elimdeki cihazda kaç tane SSD takabilirim acaba? 2 tane SSD kullanmam için HDD çıkarmam gerekir mi ve hangi SSD modelleri bu cihaza uygundur? Takılı SSD: Adata SX6000NP. Takılı HDD: Wdc WD10SPZX. Sistem linki: Abra A5 V12.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook.
Merhaba elimdeki cihazda kaç tane SSD takabilirim acaba? 2 tane SSD kullanmam için HDD çıkarmam gerekir mi ve hangi SSD modelleri bu cihaza uygundur? Takılı SSD: Adata SX6000NP. Takılı HDD: Wdc WD10SPZX. Sistem linki: Abra A5 V12.1 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.661 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 2 Mayıs 2021 #2 Anladım kadarıyla bir M.2 bir de SATA portu var. Evet, SSD takmak için HDD'yi çıkarmanız gerek.
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 2 Mayıs 2021 #3 Tekin Alakuş dedi: Anladım kadarıyla bir M.2 bir de SATA portu var. Evet, SSD takmak için HDD'yi çıkarmanız gerek. Genişletmek için tıkla... SATA SSD takmak için HDD çıkartılmalı.
Tekin Alakuş dedi: Anladım kadarıyla bir M.2 bir de SATA portu var. Evet, SSD takmak için HDD'yi çıkarmanız gerek. Genişletmek için tıkla... SATA SSD takmak için HDD çıkartılmalı.
JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #4 Peki 1TB HDD çıkarmak mantıklı olur mu? Bir de uygun fiyatlı bir SSD önerinizi alabilir miyim Windows ve Valorant gibi oyunlar kurmak için.
Peki 1TB HDD çıkarmak mantıklı olur mu? Bir de uygun fiyatlı bir SSD önerinizi alabilir miyim Windows ve Valorant gibi oyunlar kurmak için.
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 2 Mayıs 2021 #5 JETTİN ULTİSİ dedi: Peki 1TB HDD çıkarmak mantıklı olur mu? Bir de uygun fiyatlı bir SSD önerinizi alabilir miyim Windows ve Valorant gibi oyunlar kurmak için. Genişletmek için tıkla... Samsung 870 EVO'ya bakın derim. Evet biraz pahalı ama başınızı ağrıtmaz.
JETTİN ULTİSİ dedi: Peki 1TB HDD çıkarmak mantıklı olur mu? Bir de uygun fiyatlı bir SSD önerinizi alabilir miyim Windows ve Valorant gibi oyunlar kurmak için. Genişletmek için tıkla... Samsung 870 EVO'ya bakın derim. Evet biraz pahalı ama başınızı ağrıtmaz.
JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #6 Kusura bakmayın çok rahatsız ettim ama bu konularda pek fikir sahibi değilim. Bu sisteme masraf etmeye gerek varmı ?
Kusura bakmayın çok rahatsız ettim ama bu konularda pek fikir sahibi değilim. Bu sisteme masraf etmeye gerek varmı ?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.661 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 2 Mayıs 2021 #7 JETTİN ULTİSİ dedi: Kusura bakmayın çok rahatsız ettim ama bu konularda pek fikir sahibi değilim. Bu sisteme masraf etmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... SSD'yi depolama amaçlı kullanacaksınanız aslında çok da gerek yok diye düşünüyorum.
JETTİN ULTİSİ dedi: Kusura bakmayın çok rahatsız ettim ama bu konularda pek fikir sahibi değilim. Bu sisteme masraf etmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... SSD'yi depolama amaçlı kullanacaksınanız aslında çok da gerek yok diye düşünüyorum.
JETTİN ULTİSİ Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.183 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #8 Tekin Alakuş dedi: SSD'yi depolama amaçlı kullanacaksınanız aslında çok da gerek yok diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Windows ve rekabetçi oyunlara hızlı giriş sağlamak için kullanacağım. HDD kalacak ve Adata SX6000NP yerine bir SSD almaya karar verdim. SSD diskinde(256 GB) 173 GB boş alan var ve saydıklarım kurulu. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu ürünü önerir misiniz acaba?
Tekin Alakuş dedi: SSD'yi depolama amaçlı kullanacaksınanız aslında çok da gerek yok diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Windows ve rekabetçi oyunlara hızlı giriş sağlamak için kullanacağım. HDD kalacak ve Adata SX6000NP yerine bir SSD almaya karar verdim. SSD diskinde(256 GB) 173 GB boş alan var ve saydıklarım kurulu. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bu ürünü önerir misiniz acaba?