Çözüldü Abra A5 v15.5.1 Oturumunuz kapatılmak üzere hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

turaner2422

Hectopat
Makaleler
2
Denemediğim şey kalmadı. Hiçbir forumda bu hatanın kesin çözümü yok arkadaşlar. Bu ne illet bir şeydir? Eylül ayında bir kere bilgisayarı otomatik olarak kapatmak istemiştim. Zamanlayıcıyı ayarladım CMD'den komut yazarak. O gün bugündür bilgisayar haftada bir 2-3 günde bir hatta bazen ben bilgisayar başında değilken fark etmiyorum bile ayarsız ve zamansız bir şekilde ekrana bu hatayı vererek kendini yeniden başlatıyor.
Sistem hatası durumunda bilgisayarı otomatik yeniden başlatma ayarı kapatıldı.
-Shutdown a komutu denendi.
Kaspersky 30 günlük deneme sürümü ile virüs taraması yapıldı.
Laptop parçaları temizlendi.
Bilgisayarım Monster Abra A5 v15.5.1 Mayıs 2020'de alındı. Hiçbir parça eklenip çıkarılmadı.
İşletim sistemi Windows 10 internetten ucuza aldığım Key ile etkinleştirdim.
Bilgisayara en baştan format atmak benim için aşırı büyük zahmet olacak

Çözüm
Hocam tek sebebi virüs olması.
Windows Defender crack koruması gibi bir şey.
Antivirüslerin crackleri virüs olarak algılamasının (defender dışı antivirüslerin) sebebi virüslü olmasıdır.
Sana kullanırken antivirüsü kapa diyorlarsa çok büyük ihtimal.
Tamam korsanlık yasal değil ve günah ama bari indireceğiniz siteyi doğru seçin .

Neyse konuya gelelim hepsini karantinaya aldıktan sonra sorun düzeldi mi?
rkill.exe nin oluşturduğu txt dosyasını inceledim. hiçbir şey bulamamış. yine de kaspersky ile tarıyorum şuan. bugünkü 3. taramam olacak.

rkill.exe nin oluşturduğu txt dosyasını inceledim. hiçbir şey bulamamış. yine de Kaspersky ile tarıyorum şuan. bugünkü 3. taramam olacak.
Antivirüs yazılımın ne (bundan önce kullandığın).
Malwarebytes ile tarat bulamazsa.
Virüs yoksa işimiz daha garanti ve kolay olacak.

antivirüs kullanmıyorum defender var sadece. kaspersky tehdit yok dedi şimdi. malwarebytes indiriyorum kaspersky ı silip
Rkill.txt dosyasını paylaşıyorum. Bilgisayarı yeniden başlattım, rkill.exe yi çalıştırdım, sonra malwarebytes ile tarama yaptım. İnternetten bandicam in full sürümünü crackli olarak indirmiştim. Onu trojan dropper olarak algıladı. Zaten rkill kullanmadan windows defender da her taramada siliyordu onu, ignore etmiştim. Ben bir sorun görmüyorum yani bilgisayarda solidworks, pycharm, fl studio, matlab, adobe premiere pro var crackli bandicam dışında bir şey olmuyor. Karantinaya alayım mı bekliyorum şuan?
burda mısın dostum @222744

Pardon geç kaldım .
Demek ki Bandicam Crack’i virüslü.
Yani sil onu.
Kaspersky ile de taratırsan tadından yenmez

Pardon geç kaldım .
Demek ki Bandicam Crack’i virüslü.
Yani sil onu.
Kaspersky ile de taratırsan tadından yenmez
kusura bakma ben de gör diye diğer konuya yazmıştım. kaspersky ile tarattım temiz çıktı. malwarebytes buldu bandicami. ama çoğu crack antivirüs programları tarafından virüs olarak algılanıyor hocam bunun bilgisayarımın kendini yeniden başlatmasıyla ne ilgisi olabilir ki? başka hiçbir sorun yok donma kasma çatır çatır kullanıyorum bilgisayarı

Hocam tek sebebi virüs olması.
Windows Defender crack koruması gibi bir şey.
Antivirüslerin crackleri virüs olarak algılamasının (defender dışı antivirüslerin) sebebi virüslü olmasıdır.
Sana kullanırken antivirüsü kapa diyorlarsa çok büyük ihtimal.
Tamam korsanlık yasal değil ve günah ama bari indireceğiniz siteyi doğru seçin .

Neyse konuya gelelim hepsini karantinaya aldıktan sonra sorun düzeldi mi?

Çözüm
Aynı siteden yukarıda saydığım zibilyon tane programı da indirdim hiçbirinde sorun çıkmadı Bandicam'de sorun çıktı demek ki çok da güvenmemek lazım bu şekilde hepsine. Yoksa senelerin korsanıyım hocam ne tek bir virüs bulaştırdım ne tek kuruş para çıkarttım cebimden her şeyin bir ilki varmış.

Sorun düzeldi mi bilmiyorum Allah kerim artık birkaç hafta tekrar aynı hatayı almazsam düzeldi demektir. Tekrar yeniden başlatırsa kendi kendini yazarım. Teşekkür ederim yardımların için.
Eveeeeet tam 7 gün geçti ve ben yine aynı hata ile karşı karşıyayım. Bandicam'i de boşu boşuna sildik.
Antivirüs yazılımın ne (bundan önce kullandığın).
Malwarebytes ile tarat bulamazsa.
Virüs yoksa işimiz daha garanti ve kolay olacak.
Virüs yoksa işimiz daha kolay demiştin reis buralarda mısın? @222744

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…