Abra A5 v15.7 vs. ASUS FA506II-BQ048

Baneta

Centipat
Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS FA506II-BQ048 AMD Ryzen 5 4600H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti Freedos 15.6"FHD Taşınabilir Bilgisayar | Trendyol bu 4. nesil Ryzen kullanıyor şaşırdım.

Abra A5 V15.7 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu mu?

Ayrı bir şey daha sormak istiyorum. Herkes Monster alınmaz diyor almamalı mıyım?
Yoksa biraz daha para verip ASUS i5 9300H GTX 1650 mi almalıyım.
Dostum bende ikilemde kaldım hangisini aldın? Arasında 250 lira fark var Monster daha ucuz arada kaldım.

Asus işlemci ve bellek konusunda daha iyi.Monster ise SSD konusunda daha iyi.Ben olsam Asus alırdım.Oyun,program 1 dakika geç açılacak diye çift ram slotu ve 200 MHz'den vazgeçmem

ASUS işlemci ve bellek konusunda daha iyi. Monster ise SSD konusunda daha iyi. Ben olsam ASUS alırdım. Oyun, program 1 dakika geç açılacak diye çift RAM slotu ve 200 MHz'den vazgeçmem.

Ikisinde de çift slot var sanıyordum asustamı var sadece çift slot? Sadece SSD değil ekran farkı da var. Çok önemli değil SSD olayı dediğin gibi geç açılsın sorun değil beni düşündüren ekranın 60Hz 120Hz olayı diğer özelliklerde evet ASUS önde haklısın.

Ikisinde de çift slot var sanıyordum asustamı var sadece çift slot? Sadece SSD değil ekran farkı da var. Çok önemli değil SSD olayı dediğin gibi geç açılsın sorun değil beni düşündüren ekranın 60Hz 120Hz olayı diğer özelliklerde evet ASUS önde haklısın.
Belki Monster'da da çift slot olabilir.İnternet sitesinde yazmamışlar.Kullananlar daha çok yardımcı olabilir.

@Phegru 'nun konusunda söylediğimi size de söyleyeyim;
AN15 sıkıntılı bir model. Soğutma konusunda sınıfta kalmış. Aynı şekilde ekranda en dandik panel kullanılmış dolayısıyla renk kalitesi ve tepkime süresi vasat.
Videoda detaylar ve testler mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca Monster'ın servisinden şikayetçi olan duymadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı