Merhaba, bu aralar sıkılıkla mavi ekran hataları alıyorum. Minidump dosyaları aşağıdaki linkte.
Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi Sosyaller. Minidump.rar
Garantisi var hocam öyle diyorsanız hiç SSD sökmeden bu hafta direkt bakıma götürüp durumu anlatırım. Yetkili servisin işlemlerini dönüşlerini buradan paylaşırım.
Teşekkürler.
Hocam disk yöneticisinden söylediğiniz SSD'yi deaktif edince. Bu süreç içerisinde hiç mavi ekran karşılaşmadım bir de ASUS M3 mouse kablosunu sürekli kullandığımdan başka bir USB portuna takarak değiştirdim bu süreç içerisinde konu içeriğinde bahsettiğimiz mavi ekran almıyorum çok şükür artık.
Teşekkürler @claus
Hocam fabrikadan takılı olan SSD'nin vidası ne yaptıysam sökülmedi artık zarar verme durumuna geldi bıraktım. Sökemedim yani zarar vermek istemediğim için diğer SSD'nin vidası hareket ediyor bu imansız gibi tek tık hareket etmedi . Bunu pasif hale getirmemiz disk yöneticisinden istediğiniz testi gerçekleştirir mi?
Zaten 6 aylık monster bakım servis zamanı gelmişti. Temizlik ve bakım için götürdüğümde bu sorunu dillendirsem bir çözüm sunarlar mı ? Fikriniz nedir ( ssd söktürcem ayrıyeten)
Garantisi var hocam öyle diyorsanız hiç SSD sökmeden bu hafta direkt bakıma götürüp durumu anlatırım. Yetkili servisin işlemlerini dönüşlerini buradan paylaşırım.
Teşekkürler.
Hocam disk yöneticisinden söylediğiniz SSD'yi deaktif edince. Bu süreç içerisinde hiç mavi ekran karşılaşmadım bir de ASUS M3 mouse kablosunu sürekli kullandığımdan başka bir USB portuna takarak değiştirdim bu süreç içerisinde konu içeriğinde bahsettiğimiz mavi ekran almıyorum çok şükür artık.
Teşekkürler @claus