Abra A7 v13.2.3 laptop fanı son hız çalışıyor ve laptop kapanıyor

kudohemre

Yoctopat
Katılım
21 Mart 2023
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Abra A7 v13.2.3 laptopa sahibim. Birkaç gün önce laptop açtığımda kendi kendine kapanmaya başladı. Önce açılıyor 2dk sonra fanları kendi kendine son hıza geliyor (fan controllerdan da kontrol edilmiyor) ve bilgisayar 10-20sn sonra kapanıyor. Bu arızayı yaşamadan önceki gün laptop şarjdayken 2-3 kere elektrik gidip gelmişti hava bayağı kötüydü. Durumu buna bağladım fakat teknik servise gönderip geri gelmesini beklemek en az 15-20 günü buluyor. Belki kendim çözebileceğim bir durumdur diye çözüm önerisi istiyorum. Laptopu sıfırladım, fan Controllerı silip yükledim hiçbiri bir işe yaramadı. Teşekkürler şimdiden herkese.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam değişik bir sorun bende de Monster var ve bende laptopumu servise yolladım hiç 15 20 günü bulmadı Max 3 gün yani 15 günü nereden cıkarttın anlamıyorum ve sorun zaten donanım kaynaklı gözüküyor format atsan bir şey değişmez.
Sakın içini açıp bir şeylere dokunma direk garanti dışı kalıyor oynadıgın parça en azından bende öyle oldu.
 
Geçen benzer bir olay başıma geldi. Laptop çantamda duruyordu kontrol etmek için çıkardığımda terlemiş. Açmaya çalıştığımda 2-3 sefer kendi kendine kapandı. Fön makinesiyle biraz kuruttum sıkıntısız kullanıyorum. Tam olarak neden böyle oldu bilemiyorum.
 

Geri
Yukarı