Abra A7 V15.1.4 17,3" vs HP Victus RTX 4050

Bütçe
25000
Monster alırsan fan seslerine katlanmak zorundasın bunun kaçarı yok bilgisayar boştayken bile fanların rahatsız edici sesi var. Yıllık ücretsiz bakımdan da yararlanabilirsin. Karar vermek zor ancak illa alacaksan çok az farkla HP

Monster alırsan fan seslerine katlanmak zorundasın bunun kaçarı yok bilgisayar boştayken bile fanların rahatsız edici sesi var. Yıllık ücretsiz bakımdan da yararlanabilirsin. Karar vermek zor ancak illa alacaksan çok az farkla HP.

Teşekkür ederim abi güzel cevabın için herkes okuyup öyle cevap verse keşke. Fan sesi çok mu rahatsız eder? Yurtta ve okulda kullanacağım o yüzden benim için önemli bir kriter. HP laptoplarda da ses sorunu varsa Monster almayı düşünüyorum. Ayrıca o Lenovo'yı daha önce gördüm istediğim özellikleri taşımıyor hem SSD hem de RAM takviyesi yapmam lazım. Ekranı da küçük.

Teşekkür ederim abi güzel cevabın için herkes okuyup öyle cevap verse keşke. Fan sesi çok mu rahatsız eder? Yurtta ve okulda kullanacağım o yüzden benim için önemli bir kriter. HP laptoplarda da ses sorunu varsa Monster almayı düşünüyorum. Ayrıca o Lenovo'yı daha önce gördüm istediğim özellikleri taşımıyor hem SSD hem de RAM takviyesi yapmam lazım. Ekranı da küçük.

Hocam açıkçası fan sesi yanındakini rahatsız eder. Basit bir choreme sekmesi bile açsan fan sesi yükseliyor arkadan :D ancak bu durumu düzeltmek istedim. Monster Kontrol Sistemine girdim Fan modunu iş olarak ayarlasam da bu sesten kurtulmak pek mümkün değildi. Yurtta kalırsan oda arkadaşların rahatsız olabilir. Bahsettiğin laptopları deneyimlemiş birilerini bulursan onlar çok daha iyi cevap verecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı