Abra A7 v15.3.4 17, 3" alınır mı?

• Konuyu başlatan Z.ali
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 379
Biz de güncel hakkında konuşuyoruz hocam. Eğer tüm zamanlar hakkında konuşuyor olsaydık HP'ye falan sövmemiz gerekirdi.

Monster'in hiçbir urunune bulasmayin hocam.

Şunu okuyan biri direkt günceli düşünmez. Ki 4000 serisinde bile oldukça sağlam Tulpar modeli vardı,
T5 V23.1 gibi. Sunduğu soğutma performansında rakipsizdi. Kendimi tekrarlamak istemiyorum ama,

Genelleme yapıp markayı komple kötüleyebileceğiniz anlamına gelmiyor.

mesele bu. Daha yapıcı yorumlar yapabilirsiniz marka hakkında, sürekli hiçbir şekilde almayın tarzı yorumlara tepkim.

Asla ama asla alinmaz. Monsterin hicbir urunune bulasmayin hocam. Faizsiz taksit adı altında kazık fiyattan satis yapiliyor ayriyeten sorunlarini saymakla bitiremem. 38000 liraya 4060 alinabilirken 3050 almak ne kadar mantikli sizce bir dusunun.
Çok anlamıyorum 4060-3050 falan, İş yerinde monster laptop vardı 1.5 yıl kullandım autocad için bir sıkıntı çıkmamıştı.
Hepsinde 12 taksite vade farkı var gözüküyor 🤔 ayrıca Monster alma bu fiyatlara.
Axess karta 12 taksit vade farksız var.
Bu model alınmaz, hem fiyat uçuk hem de iyi sayılmaz. Bütçenize göre bu modellere bakabilirsiniz, taksit seçeneği olarak hangisi uyarsa:

Genellemeye vurmak yanlış. İyi modelleri var.
Evet daha güzel modeller olabilir. Fakat aylık 5-7K taksit bütçem yok.
Lenova LOQ güzeldir. Konu Sahibine o laptopu öneririm.
Niye bu forumda Monstera bu kadar nefret var?
Başka kişilerde lenova önerdi. Vade farksız taksit bulamadım.

Çok anlamıyorum 4060-3050 falan, İş yerinde monster laptop vardı 1.5 yıl kullandım autocad için bir sıkıntı çıkmamıştı.

Axess karta 12 taksit vade farksız var.

Evet daha güzel modeller olabilir. Fakat aylık 5-7K taksit bütçem yok.

Başka kişilerde lenova önerdi. Vade farksız taksit bulamadım.
Vade farksız satan yer yokki şu durumda belki banka ile görüşüp taksitlendirebilme imkanın var.

Bir tek monsterda var o yüzden cazip geldi. Bildiğim kadarıyla sonradan taksit teknoloji ürünlerinde olmuyor.
Vade farklı alın? 25k hak eden ürünü 40k'ya koyuyorlar sonra vade farksız diyorlar, emin olun o vade farksız taksit imkanına ayırdıkları bütçeyi fazlasıyla fiyata ekliyorlar. 40 bine 3050 kartlı bir laptop asla alınmaz.

Bunu alın, getirfinansa 6-9 taksit yapıyor sanırsam n11'de. Diğer kartları ve satıcıları da inceleyebilirsiniz. Bütçenin biraz altında alın vade farkı koysun. Yine de en iyi taksit imkanı veren yerden alın kartınıza göre.

Yeni konular

Geri
Yukarı