Aşağıdaki iki laptop arasında kaldım ve hangisini alacağıma karar veremedim öncelikle ilk sorum almayı planladığım Acer marka laptopun kullanıcılarına, kullanıcı deneyimi olarak soğutmasında veya kronik herhangi bir durum olarak sıkıntı yaşadınız mı?
Monster hakkında kiminle konuşsam bir kez servis deneyimi yaşamış oluyor ve malzeme kalitesinin kötülüğünden bahsediyor sizce Acer mi Monster mı linklerini bırakıyorum.
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
www.monsternotebook.com.tr
Şu an Acer daha ağır basıyor.
Acer kotu yanı:
Panel kucuk.
Özelleştirme kısıtlı.
Monster kotu yanı:
İşlemci zayıf.
Monster derdim, sonucta özelleştirme geniş. Sonra panel büyük, servis iyi.
Acer demem. Nedeni şu: Kucuk panel, özelleştirme kısıtlı, servis orta. Acer'in menteşeleri cok zayıf.
Bana kalırsa Monster. Şimdiden hayırlı olsun.
Monster olarak genellemek doğru değil. Abra serisi soğutma (kasa-malzeme kalitesi) açısından pek tavsiye edilmiyor.
Yanlış bilgiye sahipsiniz.
Plastik kasayı kullanan firmalar:
ASUS TUF.
Acer Nitro
Monster Abra.
MSI Thin.
Lenovo Ideapad ve Legion.
HP Pavilion ve alt modeleri.
Bu markaların ürünleri en alt segment ve plastik kasa kullanıyorlar kasa malzemeleri aynıdır. Hiç biir fark yoktur. Panel olarak da bu firimalar Samsung panel kullanırlar.
Dediğimiz gibi kasa kalitesi pek tavsiye edilmiyor denilmez buna benim yazdığım gibi acıklaman daha doğru olur.
Sert alüminyum metalik kasa kullanan firimalar.
ASUS ROG (modelden modele değişir)
Monster Semruk ve Tulpar (modelden modele değişir)
MSI Leopar (modelden modele değişir)
Gine Samsung panel kullanırlar ve kasa kalitesi aynıdır. Parası olan alüminyum kasa tercih eder.
Aşağıdaki iki laptop arasında kaldım ve hangisini alacağıma karar veremedim öncelikle ilk sorum almayı planladığım Acer marka laptopun kullanıcılarına, kullanıcı deneyimi olarak soğutmasında veya kronik herhangi bir durum olarak sıkıntı yaşadınız mı?
Monster hakkında kiminle konuşsam bir kez servis deneyimi yaşamış oluyor ve malzeme kalitesinin kötülüğünden bahsediyor sizce Acer mi Monster mı linklerini bırakıyorum.
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
www.monsternotebook.com.tr
Şu an Acer daha ağır basıyor.
Acer Nitro soğutma konusunda başaralı değildir. Nitro 5'deki sizin attığınız link modelden üst modelere kadar aynı soğutmayı kullanır alt modeler için ideal ama üst modeler için cok kotu bir şey ve bazı modeleri kroniklidir.
Acer Nitro 5 kullanan arkadaşım laptop aldığından beri açarken kapatırken ses geliyordu garantisi bittiği zaman birkaç ay sonra sistemi açarken gine ses geldi oyunu kapatı PC kapatı derken menteşe catladığı al panel ve bataryada gitti bilginiz olsun bunu goz onune getirerek alınız ve firima hiçbir şekilde ilgilenmemiş arkadaşıma şu an Monster'dan ASUS bir modele geçti, adını unuttum ama menmun.