Abra A7 vs Acer Nitro 5

Hocam Abra kaliteli demiyorum sadece farklarını açıkladım

Doğrudur. Hocam hakklsıınız.

Hocam Abra kaliteli demiyorum bu konuyu açarken de Tulpar ve Semruk modelerini gosterdim Abra hakkında bir yorum yapmadım bu konuda.
Diğer konuda konuştuk zaten. Diğer konuyu açmadan önce attım bu mesajı . Ben Abra'yı savunuyorsunuz sanıyordum .

Isınma sorunu sizin modeliniz de yok. Anlayın şunu. Abra kasaları kötü ve kalitesiz.

Hocam tekrar yaz mısınız yazıyı sanırım demiştim gine diyorum Abra kasaları kotu olabilir hiçbir lafım yok ben Tulpar ve Semruk hakkında konuyu açtım ve benim Monster cihazım modeli evet sorunsuzdu zaten sizde bunu diyorsunuz.

Ben sizin Abra'yı da beğendiğinizi düşündüm (yani direk tüm Monster ürünlerini.) O yüzden
Artık tartışmayalım hocam

Böyle bir şey demedim zaten. Sizin arkadaşınızda oldu diye genellemek oldukça saçma. Ne incelemelerde ne Şikayetvar'da ne de forumlarda 2021 kasa Nitro 5 ile ilgili menteşe sorunu yok. Yaklaşık 20-30 kişi ile bir Discord grubu var 2021 kasa Nitro 5 kullanan. Hiçbiri de böyle bir sorun yaşadığını söylemiyor. Genele bağlamanın ne kadar ahmakça olduğunu fark etmeniz için ''benim'' sorun yaşamadığımı belirttim sizin gibi. Bir arkadaşınız sorun yaşadı diye menteşe sorunlu yaptınız tüm Nitro 5'leri. Ne kadar üzücü böyle bilinçsizce ürünleri karalayıp konu sahibinini de yanıltmak...
Acer Nitro 5 alıyorum o linktekini arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler.
Hayırlı olsun doğru seçimi yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…