Abra A7 vs Acer Nitro 5

Hocam, bende kullandım. Eski konularıma gidersen bilgisizliğim tuttu ve aldım. 1-2 hafta sonra ısınma gibi sorunlar yüzünden iade ettim. Ve tek benim başıma değil, çoğu kişinin başına geldi. Tulpar serisine lafım yok :).

Hocam Abra kaliteli demiyorum sadece farklarını açıkladım

Doğrudur. Hocam hakklsıınız.

Isınma sorunu sizin modeliniz de yok. Anlayın şunu. Abra kasaları kötü ve kalitesiz.

Hocam tekrar yaz mısınız yazıyı sanırım demiştim gine diyorum Abra kasaları kotu olabilir hiçbir lafım yok ben Tulpar ve Semruk hakkında konuyu açtım ve benim Monster cihazım modeli evet sorunsuzdu zaten sizde bunu diyorsunuz.

Hocam tekrar yaz mısınız yazıyı sanırım demiştim gine diyorum Abra kasaları kotu olabilir hiçbir lafım yok ben Tulpar ve Semruk hakkında konuyu açtım ve benim Monster cihazım modeli evet sorunsuzdu zaten sizde bunu diyorsunuz.

Ben sizin Abra'yı da beğendiğinizi düşündüm (yani direk tüm Monster ürünlerini.) O yüzden :)
Artık tartışmayalım hocam :)

V22.1 kullandım :) nereye bilmediğiniz için bunlar kronik sorun değl diğer markalar gibi bu markada Samsung panel kullanıyor ve ince çerceve kullanıyor. Performans düşüklüğü imkansız işlemciyi inteldne ekran kartını NVIDIA'dan RAM'i hangi marka ise firimadan alıyor. Isınma sorunu olsa bende de olurdu.

Sende olmadı diye herkeste olmayacak gibi bir kural yok.
Böyle bir şey demedim zaten. Sizin arkadaşınızda oldu diye genellemek oldukça saçma. Ne incelemelerde ne Şikayetvar'da ne de forumlarda 2021 kasa Nitro 5 ile ilgili menteşe sorunu yok. Yaklaşık 20-30 kişi ile bir Discord grubu var 2021 kasa Nitro 5 kullanan. Hiçbiri de böyle bir sorun yaşadığını söylemiyor. Genele bağlamanın ne kadar ahmakça olduğunu fark etmeniz için ''benim'' sorun yaşamadığımı belirttim sizin gibi. Bir arkadaşınız sorun yaşadı diye menteşe sorunlu yaptınız tüm Nitro 5'leri. Ne kadar üzücü böyle bilinçsizce ürünleri karalayıp konu sahibinini de yanıltmak...
Acer Nitro 5 alıyorum o linktekini arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler.
Hayırlı olsun doğru seçimi yapmışsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı