Family Guy absürt şakaların babasıdır. İllaha yazdıkların arasından birisinden seçseydim ona başlardım.The simpsons, family guy, futurama, American dad! Bunlardan birine başlayacağım, Rick and Morty gibi absürt ve yetişkin şakaların bol olduğu şeyler arıyorum. Hangisine başlamalıyım?
Simpsons sarmaz büyük ihtimalle. Family Guy izleyebilirsin.
Ilk sezondan başlamamın bir sakıncası yoktur umarım, götüntü kalitesine pek takılmam, gerçekten ilk sezonlarıda iyiyse izlerim.Family Guy absürt şakaların babasıdır. İllaha yazdıkların arasından birisinden seçseydim ona başlardım.
Başlayın hocam iyidir. South Parkta çok iyi ama çok uzun.Ilk sezondan başlamamın bir sakıncası yoktur umarım, götüntü kalitesine pek takılmam, gerçekten ilk sezonlarıda iyiyse izlerim.
Başlayabilirsiniz, zaten ilk sezonlarda çok ikonikleşmiş şakalar var. Canınızı sıkabilecek tek şey görüntü kalitesiydi. O da problem değilse gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.Ilk sezondan başlamamın bir sakıncası yoktur umarım, götüntü kalitesine pek takılmam, gerçekten ilk sezonlarıda iyiyse izlerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.