Abu Dabi'den aktarma yaparken vize almaya gerek var mı?

em95

Hectopat
Arkadaşlar ben 2 hafta sonra yurt dışına çıkıyorum, ve aklımda 2 tane sorum var.

1) Abu Dabi'de aktarmam var 3 saat 40 dakika. Bunun için vize almama gerek var mı?
2) Abu Dabi'de ki aktarmamda valizleri tekrar alıp, sonraki uçuş için tekrar şirkete vermem mi gerekiyor?

Hava yolu şirketi, Etihad Airways. İstanbul'dan sonraki aktarmadaki uçağım da aynı havayolu şirketi.

Biletleri aldığım firmaya sordum, bu sorularınızı Abu Dabi Uluslararası Havayolları'na sorun, bizden daha iyi bilgi alırsınız dediler ama İngilizcem iyi değil diye anlaşamadık.

Bazı ülkeler aktarma için transit vize veriyor fakat Birleşik Arap Emirlikleri 24 saati aşmamak ve Birleşik Arap Emirlikleri Havalimanı'ndan çıkmamak koşuluyla vize almaya gerek olmadığını belirtiyor.

Valiz almana gerek yok vizeyede gerek yok nereden nereye gidiyosun?

Bazı ülkeler aktarma için transit vize veriyor fakat Birleşik Arap Emirlikleri 24 saati aşmamak ve Birleşik Arap Emirlikleri havalimanı'ndan çıkmamak koşuluyla vize almaya gerek olmadığını belirtiyor.

Tamam iyi o zaman. Cevap için teşekkürler.

Valiz almana gerek yok vizeyede gerek yok nereden nereye gidiyosun?

İstanbul / abu dabi (3 saat 40 dakika aktarma) / kuala lumpur sonra yakın ülkeleri

Valizi benim gerime onlar mı aktaracak yeni uçağa

Tamam iyi o zaman. Cevap için teşekkürler.

İstanbul / abu dabi (3 saat 40 dakika aktarma) / kuala lumpur sonra yakın ülkeleri.

Valizi benim gerime onlar mı aktaracak yeni uçağa.

Ben aktarmalı uçtuğumda valiz başka bir uçakla gidiyordu gideceğim yere.

Merhaba, sonuç nasıl oldu? Ben de aynı şekilde abu dabiden aktarma yapcağım ve bekleme sürem 2-3 saat. Vize almam gerekir mi?

Merhaba, sonuç nasıl oldu? Ben de aynı şekilde abu dabiden aktarma yapcağım ve bekleme sürem 2-3 saat. Vize almam gerekir mi?

Aktarma süren 7-8 saat mi neydi o geçmediği sürece transit vizesi almana gerek yok, yani aktarma süren kısa olduğu için bir şey yapmana gerek yok anlayacağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…