AC 2'nın grafikleri güzel!

Yılına göre aşırı ötede bir oyun. Şu anda yüksek ayarlarda gayet oynanabilir. Far cry 3'ü denemenizi öneririm. Grafikleri bence yılımıza göre gayet iyi.
 
Ezio üçlemesine başladım bugün tekrardan ama AC 2'nin grafikleri 2K da gözüme gerçekten güzel geldi .anlamadım vallahi.

Eki Görüntüle 1277968
O üçleme efsanedir. Farklı bir boyuta taşıdı oyun dünyasını. Derinlemesine hikaye ve açık dünya ile buluşturdu. Ah eskiler ah, keşke o yıllara dönebilsek zaman makinası olsa da. Şimdi grafikler next gen fakat oyunlar sıkıcı. Önceden 1 oyunu en az 3-4 defa bitirirdim, sıkılmazdım. Şimdi ise yeni çıkan bir oyunu bile bitirirken oyunun ortasında sıkılıp kapatıyorum. Sanırım doyum noktasına ulaştık artık, bünye kabul etmiyor. 🙂 Az olan bişey daha değerli idi o zamanlar.
 
2007-2008 yılları, oyunların grafik açısından bir kademe farklılaşması gibi olmuş. O yıllarda çıkan bazı oyunlar mod desteğine bile gerek kalmadan yüksek ayarlarda beklenti düzeyinde oldukça yeterlilik sağlamaktadırlar. Ve oyunların yapay zeka yapıları göz önüne alındığında dönemi için bayağı ileride oldukları düşünülebilir.

-GTA IV 2008.
-Crysis 2007.
-Far Cry 2 2008.
-BioShock 2007.
-Gears of War 2007 ve 2.si 2008.
-Metal Gear Solid 4: Guns of the patriots 2008.
-Dead Space 2008.

Ve tabii aklıma gelmeyen daha çokça güzel oyunla birlikte, sanki ufak bir kırılma dönemi gibi olmuş. Ama o dönemin moda olan renk teması karanlık, koyu sarı ve kahverengi ağırlıklı renk paleti şu an çok yorucu gelmekte. Hatta o dönem çekilen rock-metal gruplarının kilpleride benzer yapıdaydı.(93-98 arası klipler de benzer şekilde :D)

Bu arada AC 2 2009'da çıkmış 🤭🤭. Tekrar şunun tarihine bakayım dediğimde fark ettim. Neyse siz anlatılmak isteneni biliyorsunuz :D.
 
Son düzenleme:
Ubi'nin bu tarz kült oyunları kaç yıl geçerse geçsin her açıdan hoşuma gidiyor benim. Geçen aylarda FC3 bitirmiştim misal. FC5'den vs daha kısıtlı oynanışı falan var ama ondan daha keyifli 😄
 
Ubi'nin bu tarz kült oyunları kaç yıl geçerse geçsin her açıdan hoşuma gidiyor benim. Geçen aylarda FC3 bitirmiştim misal. FC5'den vs daha kısıtlı oynanışı falan var ama ondan daha keyifli 😄
Bug var ya. Birazcık var 1.05 sürümünde. Outpost alınca mesela fov düşüyor, İki taşın arasına girince uzaya fırlıyorsun, sarı adamların üssü gibi bir yer var wingsuit açınca havaya zıplıyorsun falan. Çok eğlenceli ama hafif buggy.
 

Geri
Yukarı