AC: 4 Black Flag Save dosyası bulunamıyor

İşletim sistemi
Windows 10

MeReKGs67

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Selamun aleyküm arkadaşlar, oyunum orijinal olduğundan ötürü Cloud Save sorunu var. İnternetteki Save'ler genellikle korsan için, bana yardımcı olabilir misiniz, bunun bir yolu var mı? Oyun Save'leri Ubisoft klasöründe savegames adlı bir klasöre kaydediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@MeReKGs67
Tam olarak sorununu anlamadım ama bulut kayıtları burada oluyor.
C: \ Program Files (X86) \ Ubisoft \ Ubisoft Game Launcher (varsayılan hedef).
%100 save ile oynamak istiyorum ama internetten indirdiklerim korsan için onlarda direk oyunun kendi klasöründe bir klasöre atıyorsun save dosyasını benimki orijinal olduğu için farklı.

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\cd139fd7-99fe-46c0-b8ec-b73a7765fe90\273 diye bir klasöre save dosyası kaydediliyor.

Bu orijinal Save dosyası.

VirusTotal sonucu:
Bunu çok denedim olmuyor zaten bunu paylaşan blogun altında da olmadığını yazmışlar ve orada kurulum yazan yerde C:\Program Files (x86)\Assassins Creed IV Black Flag\save3dmgames yazıyor 3dm ise korsan oyun firması.Ayrıca Program Data'daki Orbit klasöründen falan bahsediyor ama orijinalde öyle bir klasör yok.

Yani en sonunda korsanı indirip öyle oynayacam herhalde korsanda bu kadar sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…