AC III kasma problemi

mkeshnoda

Kilopat
Katılım
9 Haziran 2012
Mesajlar
465
1280x1024 çözünürlükte ve her özellik full iken AC III oyunundan 20 FPS alıyorum. Ekran kartım MSI TwinFrozr III 6950. Bilgisayarımda zaten bir kasma durumu vardı. Ekran kartını ikinci el almıştım. Acaba ekran kartı mı sorunlu diye düşünmeye başladım şimdi.. NOT: Diğer oyunlardaki performansım normal. Sorun sadece ACIII 'de
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu Omergunduz ve ben de yaşıyorum ki ben orjinal aldım. Ama önceden korsan yüklüydü.
 
Ekran kartım güncel. Oyun Blackbox versiyon. Oyun 5 GB olduğu için arkadaşım indirmiş. Fakat arkadaşım Sapphire HD 5830 ile 50 fps alıyor. Bilgisayarımda ters giden bir şeyler var hala çözemedim :)

- - - Güncellendi - - -

Diğer oyunlarda normalse sorun ekran kartında değildir bence. Oyunun orjinal değilse güncel olmasına dikkat et derim.

Onu ben de biliyorum ama bu ekran kartını aldığımdan beri bilgisayarda hafif bir kasma durumu var. Mantıksız geliyor ama öyle insan ister istemez şüphe ediyor :D
 
İşlemci : AMD FX 8120
Anakart : ASUS M5A99X EVO
Ram : Kingston HyperX 1600 Mhz (4x2)GB
GPU : MSI TwinFrozr III 6950
700W güç kaynağı. Modeli hatırlamıyorum ama bu sistem için fazlasıyla yeterli.
 
BIOS güncellemesini sen daha önce yapmaya çalışmıştın fakat olmamıştı. Daha sonra yapılacak demiştin. O mesele ile sen ilgilenirsen memnun kalırım. BIOS güncellemesi konusunda tecrübesizim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı