AC Mirage ana menü, yükleme ekranı, karakter menüsü paylaşıldı ve oyunda mikro ödeme var

Bu oyunu kurtaracak tek şey hikayenin iyi olması başka türlü tutacak bir tarafı yok.

Şu kadar ilgi çekici bir Lore'u olan bir seriyi nasıl böyle dalga konusu yaptılar inanılmaz gerçekten.Rockstar vb. bir firma bu serinin haklarına sahip olsa nasıl muhteşem işler çıkardı düşününce üzülmemek elde değil.

Valhalla bağdat edition.

Finisher animasyonları
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Umarım daha fazla finisher animasyonu vardır, aksi takdirde oyun 20 saatte hiç çekilmez.

Ek olarak oyun çıktığı gün ubisoft plusa eklencek. Ubisoft+'a(Plus) Xbox ve PC için 7 günlük deneme sürümü geldi, tekli 21 Haziran'da sona eriyor

Son düzenleme:

8 10 tane finisher animasyonu var yeterli.

Valhalla ve bir kaç beğenmediğim oyunu haricinde serinin bir çoğunu oynadım bana göre 1. 2. 3. Oyun ve de revelations harici güzel değil. Revelations'ı da güzel yapan Altair reyisi görmek ve onunla oynamaktı. Origins de idare ederden öteye geçemez. Hikâyeyi batırdılar, açık dünya roleplay yaptılar bana göre bunlar oyundan soğutucu değişimler. Ubisoft artık hiç bir oyununda zerre fark ortaya koyamıyor, r6 da 1 tane hile yazılımcısı ile başedemiyorlar her oyunları birbirinin yada bir başka oyunun alenen kopyası. Beni Kınamak isteyen kınayabilir ancak ben bu oyunu para vererek oynamam başka türlü oynarım bence bu şirket bunu hakediyor tüm bunlar bana göre böyle tabii.

15 saatlik oyuna Micro ödeme koymak? Valhalla gibi olsa tamamda oyun 15 saat acaba Online modu falan mı olacak yoksa Micro ödeminin bir anlamı yok.

Komiksin Ubisoft. Bari yükleme ekranını değiştirip ana menüyü sade yapsaydın. Sana mikro ödemeyi kaldır demiyoruz o da kalsın tamam, sen paranı alacaksın sakin ol, sadece bize istediğimizi ver yeterdi bu kadar basit bir şeyi bile yapamıyorsan medet ummayalım daha fazla senden.

Parkur sisteminde ufak değişiklik yapılmış bana AC 2'yi anımsattı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Keşke mirage'de şu hareket olsaydı, parkur sistemi daha estetik gözükürdü.

Son düzenleme:

Kamera benim çok sinirimi bozdu şahsen. Parkur yaparken durup durup yan açılara geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…