AC: Odyssey anlık donuyor

oguz18_tr

Megapat
Merhabalar AC Odyssey oynarken oyun 3-4 saniye duruyor ve kaldığı yerden devam ediyor. Ve bu hatayı her 2-3 Dk'de bir tekrarlıyor. Ekran kartı (GTX 1060 6 GB) sıcaklığını kontrol ettim maksimum 79 derece ortalama 65 derecelerde görünüyor. FPS değerleri de 55-64 arası gidip geliyor ve birden donuyor. Problem ne olabilir?
RAM: 16 GB 3000 MHz.
İşlemci: i5 7500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal gitmez, çünkü geçenki mesajını düzenleyip beni etiketlediğinde bildirim gelmemişti. Bunun için yeni bir konu açabilirsin.
Hocam son mesajımın altına bir şey yazsanız, sonra ben yeni mesajla etiketlesem daha iyi olur bence, yaptığımız şeyleri görmüş olur en azından.

Evet hocam ben de BF1'de %99 kullanım göremiyorum. Sizce nedendir ki?

Hocam normal şartlarda %99 kullanımı genel olarak görmeniz gerekiyor, ama bazı kalabalık haritalarda işlemciye çok fena yük biniyor, bunu kendi sistemimde de rahatlıkla gözlemleyebildim, ama ne tuhaftır ki BF V'te benzer sahnelerle karşılaşmama rağmen GPU kullanım seviyesi çok daha stabildi. (%99-98'den aşağıya düşmüyor genel olarak). @Ponçik Talon, hocam 6700K'la buna benzer bir sıkıntı yaşadın mı hiç BF1'de, merak ettim açıkçası.

Hocam normal şartlarda %99 kullanımı genel olarak görmeniz gerekiyor, ama bazı kalabalık haritalarda işlemciye çok fena yük biniyor, bunu kendi sistemimde de rahatlıkla gözlemleyebildim, ama ne tuhaftır ki BF V'te benzer sahnelerle karşılaşmama rağmen GPU kullanım seviyesi çok daha stabildi. (%99-98'den aşağıya düşmüyor genel olarak). @Ponçik Talon, hocam 6700K'la buna benzer bir sıkıntı yaşadın mı hiç BF1'de, merak ettim açıkçası.
Hemen bakalım :) SS'ler ile geri dönüş yaparım :D
@Jonathan North Hayda. Oyun yok. :( En son format atmıştım PC'ye. Acaba yedeklemeyi mi unuttum ya.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı