AC Odyssey anlık FPS düşmesi

Makaleler
4
Vereceğim fotoğraftaki gibi 3-4 saniyede bir 55-60 FPS'lerden 20 FPS civarına kadar düşüp geri çıkıyor. Korsan oynamıştım böyleydi, satın aldım bugün indirip kurdum hala böyle.
NOT: Fotoğraf bana ait değil ama aşağı yukarı böyle dalgalanmalar olduğu için ekledim.

acfps.jpg

Son düzenleme:
2x8 3000 MHZ
1060 3GB
R5 1600 AF

Evet. Ben ilk baş korsan oynadığım için oluyor sandım ama korsan, orijinal bir fark yokmuş hayal kırıklığına uğradım.
Ekran kartı GTX 1060 mı? Görüntüde GTX 980 olduğu yazıyor. Driverları kaldırıp yeniden yüklemenizi öneririm.

Normalde darboğaz yapmaması lazım ancak ayarları çok düşük tuttuysanız darboğaz yapıyor olabilir. Yükü GPU'ya verin. Ayrıca AC oyunları optimizasyon anlamında geliştirme yapılmadan yayınlanıyor. Biraz da normal diyebileceğimiz bir durum.

Ekran kartı GTX 1060 mı? Görüntüde GTX 980 olduğu yazıyor. Driverları kaldırıp yeniden yüklemenizi öneririm.
Fotoğraf internetten alıntı hocam not olarak ekledim şimdi.
Normalde darboğaz yapmaması lazım ancak ayarları çok düşük tuttuysanız darboğaz yapıyor olabilir. Yükü GPU'ya verin. Ayrıca AC oyunları optimizasyon anlamında geliştirme yapılmadan yayınlanıyor. Biraz da normal diyebileceğimiz bir durum.
Bütün yükü GPU'ya bindirsem de yine yapıyor hocam optimizasyon ile alakalı sanırım.

Fotoğraf internetten alıntı hocam not olarak ekledim şimdi.

Bütün yükü GPU'ya bindirsem de yine yapıyor hocam optimizasyon ile alakalı sanırım.
1600AF kullanıyorsunuz yapmaması lazım normalde. Sürücüler ile ilgili bir problem olabilir. AMD Chipset sürücüsünü ve GPU sürücüsünü temiz kurulum ile sıfırdan kurup tekrar deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı