AC Odyssey mi Origins mi?

Abiler selamunaleykum.
İkisi de mevcut bende ama once Odyssey oynamak istiyorum. Hikaye bakimindan sorun olur mu?
Ayrica Türkçe yamasi mevcut mu?

Assassin's Creed oyunları öyle aman aman bağlantılı bir hikayeye sahip değil. Oyunun Türkçe yamayıysa mevcut şu an.

Önce Origins oyna, sonra Odyssey.

Odyssey hikayesi daha iyi bence. İkisinin de yaması var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abiler selamunaleykum.
İkisi de mevcut bende ama once Odyssey oynamak istiyorum. Hikaye bakimindan sorun olur mu?
Odyssey daha iyi Odyssey oynayin,AC lerde artik hikaye birbirine cok bagli degil.Zaten Odyssey tarihi Origins den daha eski.

Son düzenleme:
Tamamdir o zaman istikamet belli oldu

Hocalarim bir de seyi merak ediyorum.
Standart Gold Deluxe Ultimate Edition farklari ne? Bendeki standart oluyor saniriim.

İkisini de oynadım ikisini de bitiremedim ama Odyssey bir tık daha güzel bana.

Tamamdir o zaman istikamet belli oldu

Hocalarim bir de seyi merak ediyorum.
Standart Gold Deluxe Ultimate Edition farklari ne? Bendeki standart oluyor saniriim.
Ek olarak toplu aldığınız için ucuz şekilde DLC'lere sahip oluyorsunuz.Standard Edition'a zaten sahipseniz Season Pass DLC'si direkt olarak tüm DLC'leri içeriyor diye biliyorum.O da oyunun bir parçası olduğundan birlikte oynamanızı tavsiye ederim ama videolarını izleseniz de pek bir şey kaybetmezsiniz, sonuçta bu bir AC oyunu.Bağlantıları güçlü kurmak için bir çaba sarf ettiklerini hiç sanmıyorum.Ben şahsen takıntılı biri olarak oyunlarımın tüm DLC'lerini de satın alıyorum.

Abiler selamunaleykum.

Bence ikisi de. Biri ücretsiz verildi zamanında biri de Game Pass'te mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…