AC Odyssey mi Origins mi?

Hocam oyunu uzun zaman once almistim emin degilim yani ne paketi ama az once Steam'den DLC'nin sayfasina girince normalde kutuphanenizde var gibi bir şey demesi lazim galibada bende demiyor yani sahip degilmisim. Olsun ya oyun bittikten sonra videolarini izlerim.

Eğer uzun zaman önce aldıysanız bahsedeceğim yöntemi deneyebilirsiniz ben bunu kullanıyorum. Steam her alışverişinizde size bir e-posta yolluyor.Mailinize girip aratma kısmına oyunun ismini yazın.Bana indirim haberleri de e-posta olarak geliyor size geliyormu bilemiyorum o yüzden çok fazla mail varsa Steam Support tarafından gönderilen maili bulmanız gerekiyor.İçerik olarak "Steam satın alımınız için teşekkür ederiz" falan yazması gerek.O postaya tıklayıp siparişinizi kontrol edebilirsiniz dilerseniz.

Not:eğer oyunun ismini arattığınızda dediğim şekilde bir mail bulamıyorsanız farklı kombinasyonlarda aramayı deneyebilirsiniz."Assassin's" veya "Odyssey" gibi.Bulmanıza yardımcı olacaktır.

Mailleri silmisim de Standart Edition almisim hocam.

Odyssey net.(ikisini de oynadım)

Season Pass nedir hocam tam olarak acaba?
Season Pass eğerki bir oyunda birden fazla DLC mevcutsa tüm DLC'leri toplu şekilde ve daha ucuz şekilde almanıza yarar.Genelde bir oyunun çıkmış tüm DLC'lerini içerir ama bazen bazı ek paketler buna dahil olmayadabilir.Odyssey'de Hem oyunun tüm DLC'lerini (2 adet) içeriyor hem de eğerki yanlış anlamadıysam AC 3 ve AC Liberation oyunlarının Remastered versiyonları hediye olarak geliyor.Açıkçası bu ortalama üstü bir Season Pass için bile oldukça güzel.İşin garibi AC 3 Remastered indirimde bile Season Pass'ten pahalıya satılıyor.Yani SP alarak hem daha ucuza AC3 Remastered hemde ek birsürü içerik alabiliyorsunuz.Bunları gördükten sonra daha bi farklı bakmaya başladım Season Pass'e.
Season Pass açıklama kısmı:

Son düzenleme:

470 TL fiyati var hocam. İyi bir indirime girerse alirim gerci yine daha uyguna geliyor sanirim. DLC'lerin ve oyunlarin fiyati aklimda degil ama.

470 TL fiyati var hocam. İyi bir indirime girerse alirim gerci yine daha uyguna geliyor sanirim. DLC'lerin ve oyunlarin fiyati aklimda degil ama.

Hocam DLC'lerde çok da bir olay yok. Atlantis kısmını falan açıyor ve işte ekstra oyun içi öğeler alıyorsunuz.

Baktığımda indirimdeyken 187TL'ye düştüğünü görüyorum.Sizde Şu linkten bakabilirsiniz.İçinde bulunan AC3 Remastered indirimdeyken bile 230 küsur liralara satılıyor.Yani sırf bu bile paketin karşılığını fazlasıyla veriyor.Üstüne Liberation Remastered+2 DLC ve bu paketi almadan açamayacağınız bir görev geliyor.Paket nereden bakarsanız bakın avantajlı.Size de almanızı tavsiye ederim.Bu işe girerken bunun yarısı kadar bile avantajlı bir paket beklemiyordum ne yalan söyleyeyim.
Hocam DLC'lerde çok da bir olay yok. Atlantis kısmını falan açıyor ve işte ekstra oyun içi öğeler alıyorsunuz.
Diğer gelen ek oyunları saydık mı DLC'ler adeta bedavaya geliyor hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…