AC Odyssey'de Alexios'u seçmek bir şey kaybettirir mi?

Hayır bende alexios seçtim tek kötü yanı adam herkesle iş pişiriyor kız erkek fark etmeksizin.

Hayır, sadece karakterin değişiyor. Hikaye aynı.

Hayır bende alexios seçtim tek kötü yanı adam herkesle iş pişiriyor kız erkek fark etmeksizin.

Bir de şöyle bir şey var, kabus(en zor seviye) modunu seçtiğim için mi bilmiyorum ama bir türlü karakteri geliştiremiyorum. Aynı ve bir tık alt seviyedeki düşmanları bile zor öldürebiliyorum. Özellikle de Q ile (karşı saldırı) savunma çok zor, illa zamanlama lazım.

Karakterin cinsel tercihlerini biz yönlendiriyoruz. Erkekleri reddettim hep oynarken.

Oyunda kasılma çok zor bir evrede. Ben yan görev falan kasarak level atlıyordum.

Oyunu bitirmek üzereyim.
Öncelikle lore normalde karakterin Kassandra olarak seçilmesi yönünde ilerliyor ancak oyunda bunun bir karşılığı yok. Yani hangisini seçersen seç bir değişiklik olmayacak.

Ben de kabus modunda oynuyordum ama kabus modunun tek getirisi görevleri tamamlayınca daha fazla xp vermesi. Onun haricinde oyunu kabus modunda oynamak tam bir eziyet. Ve bana kalırsa oyunun en kötü özelliği düşman güçlerinin her zaman senin seviyenle aynı olması. Bu durum kendini geliştirdiğini sana hissettirmiyor.

Örnek olarak şu an Atlantis DLC'sini oynuyorum. Kabiliyet puanları kullanarak açtığım özelliklere bakınca hayvan gibi bir gelişme içinde olmam lazım. İşte uçan boğa saldırıları falan filan. Halbuki sen geliştikçe düşmanlar da geliştiği için bunların kozmetikten pek de bir farkı kalmamaya başlıyor ve bu da oldukça can sıkıcı bir durum.

Benim önerim oyunu bir tık kolay seviyede oynayın. Bu sayede her düşman için 50 saat uğraşmak zorunda kalmazsınız. Hele bir de kabus modunda DLC ler içerisindeki BOSS savaşlarını geçmeniz imkansız olacaktır.

Oyunda kasılma çok zor bir evrede. Ben yan görev falan kasarak level atlıyordum.
Seviyeyi bir tık düşürmek doğru olacak. Normal seviyede oynayınca çok kolay öldüreceğim diye düşünüp sıkılırım diye seviyeyi en zora çekmiştim. Fakat çok zorlaştırıyor. Hadi bunu geçtim kalkan vermiyor oyun. Q ile savunma yapsam bile zamanlama istiyor.

Yok hocam oyunu en kolaya alsan bile yine belli başlı düşmanlar kastırıyor.
Ben Q meselesini de şöyle çözdüm:
Faren üzerinde ek tuşlar varsa eğer faren de buna elverişli ise o ek tuşlara savunma tuşu atayabilirsin. Böylelikle çok daha hızlı ve efektif oluyor.
Ben mesela Logitech G300S kullanıyorum. Faredeki ek tuşlara hem kartal görüşü hem de bloklama tuşlarının yerleştirdim. Böyle olunca oyun daha kolay hale geliyor.

Deneyeceğim kardeşim sağolasın da ona da alışmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…