AC Origins alınır mı?

Assassin robes a sahip son karakterin bayek olduğunu düşünüyorum. Değer mi değmez indirimleri bekleyin hocam manzaralar hikaye vs iyi ama yan görevler çok kopartıyor.

AC Valhalla olsun, Odyssey olsun hiçbirini sevemedim ama son zamanlarda mısır mitolojisine çok ilgi duymaya başladım. Piramitler filan çok ilgimi çekti 140 TL eder mi sizce?

Dostum bütün Assassin's Creed serisini (ara oyunlarda dahil) oynamış birisi olarak söyleyeceğim şey, Assassin's Creed 1 ve Unity hariç hepsi oynanır fakat lore u bilmek istiyorsan 1 ve Unity de oynaman iyi olur, ha yok gireyim takılıyım dersen dediğim gibi 1 ve Unity harici safe zone.

Hikayesi güzel benim bakış açımdan alınır bence

Gamepass’ten oynayıp deneyin ilk önce. Ben şahsen çok sevmiştim oynarken, sadece sıkıyor bir yerden sonra.

Valla hocam ben serinin oyunlarını Origins'e kadar %100 bitirdim ve başarımların tamamını da açtım. Bence 1 ve Unity de on numara oyunlar D

Hikayesi güzel birçok şeyi birbirine bağlıyor her ne kadar Layla Hasan karakterini pek beğenmesemde hikayenin işleyişi açısından önemli yeri var. Spoiler olmasın diye detaya girmek istemiyorum o yüzden ana hatlar üzerinden bahsedeceğim, Oddysey ne kadar oynadığınızı bilmiyorum ama onu sevmediyseniz origins de hoşunuza gitmeyebilir ben her iki oyunu da severim ama Oddysey dövüş mekaniklerini ve yapılan kombo ataklar sayesinde bence bir tık önde, savaşması çok daha eğlenceli ve arcade kafası ile yapılmış bir oyun öte yandan origins daha çok ağırlığı olan bir oyun arcade tarzı sevmiyorsanız daha çok cezbedecektir. Her iki oyun içinde Oddyseyin renk paleti çok daha geniş özellikleri dlcleri de eklersek Oddyseyin çok renkli bir dünyası var oynarken içiniz açılabilir ama antik mısır ilginizi çekiyorsa origins de kesinlikle sizi pişman etmez. Bu fiyattan alınır mı sorusuna cevabım bence alınır ama sizi uzebilecek bir fiyat ise almamanızı öneririm çünkü dediğim gibi öteki oyunu beğenmemişsiniz bu biraz daha ağır tempolu olduğu için sarmayadabilir ayrıca hikaye de daha kısa sürecektir.

AC Valhalla olsun, Odyssey olsun hiçbirini sevemedim ama son zamanlarda mısır mitolojisine çok ilgi duymaya başladım. Piramitler filan çok ilgimi çekti 140 TL eder mi sizce?

Oyundaki optimizasyon sorunu yüzünden oyunu oynarken zevk alamamıştım. Eğer bu sorunu çözdülerse güzel oyun.

Origins ve odyseyi yıllar evvel oynayıp bitirdim şu an bile tekrardan başlayasım var iki oyun birbirine çok yakın sadece işlenen temalar farklı sabır isteyen oyunlar üstelik originste hafif uzaylı teması da yok değil gizli geçitler farklı mekanlar bence oynamalısın valhalla indirime düşerse bi gün onuda indirip oynarım kesinlikle

Odysey game pass ta degil miydi origins demi pass a geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…