AC Valhalla olsun, Odyssey olsun hiçbirini sevemedim ama son zamanlarda mısır mitolojisine çok ilgi duymaya başladım. Piramitler filan çok ilgimi çekti 140 TL eder mi sizce?
Valla hocam ben serinin oyunlarını Origins'e kadar %100 bitirdim ve başarımların tamamını da açtım. Bence 1 ve Unity de on numara oyunlarDostum bütün Assassin's Creed serisini (ara oyunlarda dahil) oynamış birisi olarak söyleyeceğim şey, Assassin's Creed 1 ve Unity hariç hepsi oynanır fakat lore u bilmek istiyorsan 1 ve Unity de oynaman iyi olur, ha yok gireyim takılıyım dersen dediğim gibi 1 ve Unity harici safe zone.
AC Valhalla olsun, Odyssey olsun hiçbirini sevemedim ama son zamanlarda mısır mitolojisine çok ilgi duymaya başladım. Piramitler filan çok ilgimi çekti 140 TL eder mi sizce?
Oyundaki optimizasyon sorunu yüzünden oyunu oynarken zevk alamamıştım. Eğer bu sorunu çözdülerse güzel oyun.AC Valhalla olsun, Odyssey olsun hiçbirini sevemedim ama son zamanlarda mısır mitolojisine çok ilgi duymaya başladım. Piramitler filan çok ilgimi çekti 140 TL eder mi sizce?
Oyundaki optimizasyon sorunu yüzünden oyunu oynarken zevk alamamıştım. Eğer bu sorunu çözdülerse güzel oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.