AC Origins alınır mı?

Lewis_Hamilton

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Öncelikle RPG tarzı oyunları sevmiyorum. 2 gün önce AC Odyssey ile şansımı denemek istedim fakat sistemim iyi olduğu halde FPS düşmesi ve ani droplar yemeye başladığım için iade ettim. Gelen parayla AC Origins almayı düşünüyorum. Gizlilik ile oynamayı daha çok seviyorum. Sizce Origins aksiyon dal şeklinde mi yoksa ara ara gizlilik de var mı? Çok tekrar ediyor diyorlardı ve inşallah tekrardan FPS sıkıntısı çıkmaz. Önerir misiniz?

Stealth ya da pata küte gitmek senin oynayışına kalmış. Alınır mı? Evet alınır ama çok fazla yan görev yapmaya zorluyor, sabrederim dersen keyifle oynarsın.

Aynı problemleri yaşama ihtimaliniz var, optimizasyonu kötü bir oyun, ben de zar zor bitirdim düşük FPS sorunu çekerek fakat beğendim. Hikayesi gayet iyi bence, tek kötü olayı ana görev yapmak için level atlamanız gerekiyor dolaylı yoldan yan görev de yapmak zorunda kalıyorsunuz. Sıkılırsanız en kötü seviye hilesi yaparsınız. Başkalarının dediği gibi çok tekrar ettiğini düşünmüyorum. Özellikle atmosferi inanılmaz bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Odyssey'i oynanış ve hikaye açısından beğenmediyseniz Origin'si seveceğinizi çok düşünmüyorum.

Aynı problemleri yaşama ihtimaliniz var, optimizasyonu kötü bir oyun, ben de zar zor bitirdim düşük FPS sorunu çekerek fakat beğendim. Hikayesi gayet iyi bence, tek kötü olayı ana görev yapmak için level atlamanız gerekiyor dolaylı yoldan yan görev de yapmak zorunda kalıyorsunuz. Sıkılırsanız en kötü seviye hilesi yaparsınız. Başkalarının dediği gibi çok tekrar ettiğini düşünmüyorum. Özellikle atmosferi inanılmaz bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Odyssey'i oynanış ve hikaye açısından beğenmediyseniz Origin'si seveceğinizi çok düşünmüyorum.

Hocam Odyssey'i 1 saat oynadım FPS çekilmez hale geldi o yüzden Origin'si deneyeceğim dediklerinizi dikkat alacağım kasmazsa tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı