AC Origins alınır mı?

• Konuyu başlatan ellma
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.407

ellma

Hectopat
Daha fazla  
PS Store girdiğimde AC Origins Gold Edition'un mega mart indirimlerinde olduğunu ve 71 TL'ye düşmüş olduğunu gördüm sorum şu ki alınır mı? Niye bu tereddütte kaldım açıklayayım, oyunu zaten bir kez bitirdim fakat alırsam kütüphanemde hiç Assassin's Creed yok ve kütüphaneye eklenmiş olacak. Almazsam büyük ihtimal zamlanacaktır.

Yani sırf kütüphanede kalması için alınabilir fakat PS Plus kullanıyorsanız bence pek gerek yok, onun yerine görselde göreceğiniz Uncharted 4 ve kayıp miras oyunları 80 TL civarına düşmüş ve PS Plus'da yok daha mantıklı olacağını düşünüyorum (eğer bu oyunlar kütüphanenizde yoksa).
18e0aea212295-screenshotUrl.jpg

PS Store'da AC oyunlarının içinden en ucuza düşenlerden biri Origins diye biliyorum. Ne kadar sevdiğinize de bağlı şahsen ben en sevdiğim AC oyunun kütüphanede durmasını isterdim.

Yani sırf kütüphanede kalması için alınabilir fakat PS Plus kullanıyorsanız bence pek gerek yok, onun yerine görselde göreceğiniz Uncharted 4 ve kayıp miras oyunları 80 TL civarına düşmüş ve PS Plus'da yok daha mantıklı olacağını düşünüyorum (eğer bu oyunlar kütüphanenizde yoksa).
Eki Görüntüle 2132904
PS Store'da AC oyunlarının içinden en ucuza düşenlerden biri Origins diye biliyorum. Ne kadar sevdiğinize de bağlı şahsen ben en sevdiğim AC oyunun kütüphanede durmasını isterdim.

Uncharted o fiyata gördüğümde ilk aklıma gelenlerden biriydi sağ olun hocam.

PS Store girdiğimde AC Origins Gold Edition'un mega mart indirimlerinde olduğunu ve 71 TL'ye düşmüş olduğunu gördüm sorum şu ki alınır mı? Niye bu tereddütte kaldım açıklayayım, oyunu zaten bir kez bitirdim fakat alırsam kütüphanemde hiç Assassin's Creed yok ve kütüphaneye eklenmiş olacak. Almazsam büyük ihtimal zamlanacaktır.
Olabilir alabilirsiniz. bu arada Assassin's creed oyunu tavsiyesi istiyorsanız, 2'yi oynamanızı öneririm. kendim bizzat bitirdim çok güzeldi. müziklerini söylemiyorum bile.

Normalde kesin al derdim ama bir kere bitirdiysen oyun muhtemelen çürüyecek kütüphanede. Gereksiz bence.
Neden çürüsün ki hocam istediği zaman tekrardan oynar.

Olabilir alabilirsiniz. bu arada Assassin's creed oyunu tavsiyesi istiyorsanız, 2'yi oynamanızı öneririm. kendim bizzat bitirdim çok güzeldi. müziklerini söylemiyorum bile.

Herhangi bir AC oyununa yeniden başlayıp eski zevk ile oynaması çok zor hocam o açıdan söyledim.

Olabilir alabilirsiniz. Bu arada Assassin's Creed oyunu tavsiyesi istiyorsanız, 2'yi oynamanızı öneririm. Kendim bizzat bitirdim çok güzeldi. Müziklerini söylemiyorum bile.

Şu zamana kadar çıkmış tüm oyunlarını zaten defalarca bitirdim ve 2'ye tekrardan başlamayı planlıyorum hocam, sağ olun 😄.

Herhangi bir AC oyununa yeniden başlayıp eski zevk ile oynaması çok zor hocam o açıdan söyledim.

Bazı oyunları tekrar tekrar nasıl oluyorsa zevk veriyor.

Şu zamana kadar çıkmış tüm oyunlarını zaten defalarca bitirdim ve 2'ye tekrardan başlamayı planlıyorum hocam, sağ olun 😄.

Bazı oyunları tekrar tekrar nasıl oluyorsa zevk veriyor.
Hayırlı olsun hocam, fiyatı ucuz zaten alınır yani. Tekrar oynayacağım diyince ben biraz takıldım ama siz zevk alıyorsanız gerisi önemli değil. Şahsen bir AC oyununu ben ikinci kez aynı zevkle oynayamam. İyi oyunlar dilerim.

Hayırlı olsun hocam, fiyatı ucuz zaten alınır yani. Tekrar oynayacağım deyince ben biraz takıldım ama siz zevk alıyorsanız gerisi önemli değil. Şahsen bir AC oyununu ben ikinci kez aynı zevkle oynayamam. İyi oyunlar dilerim.

Sağ olun hocam, alımı yaptım tekrar başlar mıyım bilmiyorum fakat yoğun geçen günlerin ardından azıcık piramitlerde dolaşmak sarabilir. Ayrıyeten konuya yorum yapan herkese de teşekkürler.

Sağ olun hocam, alımı yaptım tekrar başlar mıyım bilmiyorum fakat yoğun geçen günlerin ardından azıcık piramitlerde dolaşmak sarabilir. Ayrıyeten konuya yorum yapan herkese de teşekkürler.

Hepsini konsoldan mı oynadınız ben konsoldan oynadığım zaman çoğu zaman hikayeyi kaçırabiliyorum her kelimeyi çeviremiyorum bazen çevirirken oyun oynadığımı unutuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı