AC Origins alınır mı?

Hepsini konsoldan mı oynadınız ben konsoldan oynadığım zaman çoğu zaman hikayeyi kaçırabiliyorum her kelimeyi çeviremiyorum bazen çevirirken oyun oynadığımı unutuyorum.

Evet hepsini konsoldan oynadım, Rogue'a kadar PS3 Rogue'dan sonrası zaten PS3'te olmadığı için PS4'te bitti. Ve çevirmek o kadar zor değil aslında, oyunun loreuna odaklanırken zaten otomatik çeviriyor akıl bir yerden sonra. Demek bu bunu anlatmak istiyormuş diye.

En son Origin'si oynamıştım konsoldan deneyimlemiştim ilk defa öyle uzun bir seri karşısında çok uzun soluklu bir oyundu onun dışını hep PC'den oynadım AC 1 hariç çünkü oynayamadım AC2'den bile vasat kontrolleri yüzünden Remastered bekliyorum itinayla, şimdi de Mirage oynayacağım yaza doğru inşallah.

Mirage güzel fakat niyeyse benim pek ilgimi çekemedi aynı şekilde Valhalla indirimdeyken başka oyunlar tercih ettim çünkü Valhalla bir Assassin's Creed değil ve oynayabilecek kadar vaktim yoktu. Origins ve oddyssey bitirebildiğim tek RPG AC oyunlarıydı. Valhalla ve Mirage izleyerek bitirdim çünkü Mirage de param yetmedi . AC1 remake gerekiyor ya onun için çok hypelandım, umarım Mirage'i AC1 remake diye yutturmaya çalışmamıştır sevgili Ubisoft.

RPG ama güzeldi ya ben bir Assassin's Creed olarak değil kılıçlı grind yaptığımız birr rol yapma aksiyon oyunu olarak oynamıştım evreni falanda fena değildi ikisinin de ama bir Assassin's Creed yapımına aitmiş gibi hissettirmedi ve evet çok uzun oyunlar.

Grind yapmaktan hikayeye odaklanamıyorsun benim en fazla yakındığım şey oydu çünkü bu zamana kadar Assassin's Creed'i mekanikleri ve hikayesi için oynuyordum. Hala da oynuyorum. RPG parkuru çok sertti bir de.

Alınır. Ama Odyssey'e bakın o indirimdeyse o daha iyi olur.

Grind yapmaktan hikayeye odaklanamıyorsun benim en fazla yakındığım şey oydu çünkü bu zamana kadar Assassin's Creed'i mekanikleri ve hikayesi için oynuyordum. Hala da oynuyorum. RPG parkuru çok sertti bir de.
Düz duvara tırmanan aşağı atlayınca hasar almayan bir karakter, Map çok büyük evet anlıyorum ama mapi küçültüp hikaye odaklı yapsalar mirage çok fazla hayal kırıklığı sadece konsepti sevdiğim için yapıyorum mısır yarımadasını pek sevmiyorum originste de o kurak hava bunaltıyordu insanı çölde at sürmek çok bunaltıcıydı falan bakalım

AC:Origins bir daha oynanır mı ? Bence oynanır, oyunu % 100 yaptım , yapmadığım görev kalmadı ama aradan geçen yıllardan sonra tekrar oynama isteğim oluyor.

Tabii oyundan herkesin beklentisi farklı, Şahsen, oyundan beklentim, AC serilerinin bizi verdiği Dünya...Şu hayatımda İhtilal yılları Paris'i bırakın, gerçek hayatta bile Paris'e gidip, görmem neredeyse imkansız. Mısır Piramitleri öyle, Viktorya dönemi Londrası , Rönesans İtalyası...Şükür günümüz Galata Kulesi ve çevresini dolaşma imkanı buldum.

Alınır. Ama Odyssey'e bakın o indirimdeyse o daha iyi olur.

Oddyssey maalesef ki hoşuma gitmemişti, Origins'ten çok daha uzun geldi diye kısa sürede bitirme yöntemine başvurmuştum. Fakat RPG elementleri ve mekanikleri güzeldi. O yüzden hiç bakmaya yeltenmedim ama bakacağım sağ olun öneri için.

Aynen öyle doğru demişsiniz, fall damage eski oyunlarda vardı ve daha iyiydi. Mirage de sanırsam yok fall damage.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…