AC Origins nasıl oynanıyor?

kuzey.786

Centipat
Daha fazla  
Selam ben AC Origins hakkında kafamda bazı soru işaretleri var. Not: (en son kleopatra yı ilk defa gördüm ona göne söyleyin spoiler yemek istemiyorum)

1- kleopatranın meceyı olmadan önce kimin mecayıdık.

2- biz niye askerlere saldıriyoruz sonuçta firavun un mecayı değil miyiz?

3- kleopatra neden kraliçe değil.

4- o maskeli tarikat ve lideri yönetimi ele mi geçirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-) Mecaylar yanlış hatırlamıyorsam farklı bir kuvvet. Firavuna falan bağlı değiller. Ayrıca oyunda biz sonuncusuyuz ya da onun gibi bir şey.
2-) Önceki soruda cevabını verdik. Ayrıca yönetimde Kleopatranın kardeşi var. Kleopatra da hain gibi bir şey.
3- ) Tarihte de benzer bir şey oluyordu sanki. Roma mısırı alınca kraliçe oluyordu.
4-) Onun gibi bir şey.

1 - Medjay'lar, ilk başta Firavun'un koruyucuları olması için kurulan askeri bir teşkilat (GoT'taki "Kingsguard" misali). Zamanla görevleri genel olarak Mısır halkının koruyucusu olmaya evriliyor.
Bayek kimsenin Medjay'ı değil, sadece zamanla Medjay'ların sayısının azalması ve yok olmaya yüz tutmaları sebebiyle, hatta bir ara son kalan Medjay'ların da avlandığı bir dönemde, bu geleneği ve teşkilatı devam ettirmek için kendisi de Medjay olan babası tarafından Medjay usülleriyle eğitiliyor ve bu görevi üstleniyor.
Hikaye açısından olayları henüz "Suikastçi" diye bir şeyin bulunmadığı bir dönemde ideolojilerinin/düşünce yapılarının seri evreninde ilk Suikastçiler olan Hidden Ones'ı etkilemesi, temelini oluşturması denebilir.

2 - Hikayede yönetimdeki Firavun iyi bir lider değil, halk tarafından saygı görmüyor ve Bayek'in de kendisine bi' bağlılığı yok.

3 - Kardeşi tarafından tahttan indiriliyor ve sürgün ediliyor.

4 - Firavun, Order of the Ancients'i destekliyor ve örgütün cebinde sayılır. Yönetimi ele geçirmekten çok çoğu örgüt üyesi kendilerine önemli mevkilerde yer ediniyorlar ve yetkilerini - güçlerini Örgüt'ün emelleri doğrultusunda kullanıyorlar.
Ama aralarında Örgüt meseleleriyle ilgilenmeyip kendi işleri - emelleriyle uğraşan birkaç üye de var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı