AC oyunu önerisi

Katılım
1 Eylül 2019
Mesajlar
1.868
Makaleler
4
Çözümler
6
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, daha az önce Unity'yi bitirdim, yeni oyun arıyorum. Unity'den sonra güzel gidecek AC oyunu önerebilir misiniz?
Unity'yi bayağı beğendim bu arada.
 
Selam, daha az önce Unity'yi bitirdim, yeni oyun arıyorum. Unity'den sonra güzel gidecek AC oyunu önerebilir misiniz?
Unity'yi bayağı beğendim bu arada.

Assassin's Creed Remastered'i ve asasins Creed Odyssey'i kesinlikle oynamalısın. Odyssey'i alırsan eğer kesinlikle atlantis dlcsisini de al derim.
 
Biraz ara vermeni öneririm. AC oyunları toplanabilir, yan görev vb. yüzünden uzun süre oynanınca sıkabiliyor. Ara vermezsen eminim sonraki oyunun ortalarında sıkılıp bir daha geri dönmeyeceksin.

Ama ben yan görev, toplanabilir yapmadan sadece ana hikaye oynuyorum diyorsan Rogue önerebilirim. Unity'e göre eskidir ama daha küçük bir açık dünyası olduğundan diğer açık dünya oyunları gibi seni yan görev yapmaya zorlamaz. Origins, Odyssey ve Vallhalla oyunlarını bir AC oyunundan sonra oynamanı pek önermem. Bu oyunlar yan görev yapmaya zorladığından, bir yerde istemsizce sıkılacaksın. Oyun güzel olsa bile o sıkılma ağzında kötü bir tat bırakacak. O yüzden uzun süre AC oynamadıktan sonra açlık çekersen bak.

Black Flag ve Syndicate'de serinin değişmeden önceki sevilen oyunları bakılabilir.
 
Ac odyssey gold edition alın hocam. Standart sürümün hikayesini tamamlayan iki yeni dlc geliyor. Ve birde Ac 3 remastered veriyor. Kış indirimi gelmek üzere o zaman alın bence.
 
Unity ile benzer kafada çıkan tek AC oyunu Syndicate. Tabii Unity'e göre farklı onu söyleyeyim. Eğer senaryoyu sallarım dersen Black Flag oynanış anlamında en iyisidir(Korsanlık kısımlarından bahsediyorum). Fakat Black Flag hikâye anlamında rezalet. Zaten gemiyle gizlice birini takip etmek gibi görevleri görünce oyunu silesin gelecek. 3. oyun ve Revelations rezalet kesinlikle bulaşma. 1. oyun zamanında bile sevilmemişti şu anda kötü. Son 3 oyundan Odyssey ve Valhalla'ya bak hangisi atmosfer olarak hoşuna giderse onu oyna. AC Rogue ise Black Flag ile birebir aynı fakat hikâye ve görev yapısı farklı. Hikâyesi kaliteli olan nadir AC oyunlarından ve görevler de keyifliydi diye hatırlıyorum.

2. ve Brotherhood'dan bahsetmemişim. 2 oyunda kalitelidir hem senaryo hem atmosfer bakımından. Fakat ne yazık ki eski AC oyunlarının yani en azından 3. oyundan öncesinin mekanikleri çok hantal ve kötü. Yani en önemli şeyi oynanışı kötü olduğu için belki keyif almazsınız.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı