AC: Valhalla ana görevler nasıl ayırt edilir?

LuciFeriaNx

Hectopat
Herkese iyi forumlar. 2 farklı sorum olacak:

1)AC Valhalla Oyununu oynuyorum ancak çok fazla görev var ve ben tüm görevlere takılıp oyun süresini fazlasıyla uzatıyorum. Sadece ana görevleri izlemek istiyorum. Yan görevlere daha sonra odaklanmak istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim? Ana görevleri yan görevlerden ayıran fark nedir? Nasıl ayırt edebilirim?

2)Amazon Gaming üzerinden Valhallaya özel kostümler silahlar vs aldığımı hatırlıyorum ancak bu ekipmanları oyun içinde nasıl alacağımı bilmiyorum? Bunu nasıl sağlarım?​

herkese iyi sosyaller. 2 farklı sorum olacak:

1)AC Valhalla oyununu oynuyorum ancak çok fazla görev var ve ben tüm görevlere takılıp oyun süresini fazlasıyla uzatıyorum. Sadece ana görevleri izlemek istiyorum. Yan görevlere daha sonra odaklanmak istiyorum. Bunu nasıl sağlayabilirim? Ana görevleri yan görevlerden ayıran fark nedir? Nasıl ayırt edebilirim?

2)Amazon Gaming üzerinden Valhalla'ya özel kostümler silahlar vs aldığımı hatırlıyorum ancak bu ekipmanları oyun içinde nasıl alacağımı bilmiyorum? Bunu nasıl sağlarım?​

Hocam çözebildinmi.

Harita uzerindeki eventler vs mavi beyaz sari noktayla gorunuyor, gorevler yesil soru isareti. Ana gorevi sectikten sonra zaten otomatik olarak ana gorevden ilerletiyor sizi, degistirmediginiz surece. Amazondan gelen skin vs de otomatik olarak envantere ekleniyor oyuna girdiginizde, ekstra bir sey yapmaya gerek yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı