X360CE kurduğunda her türlü olması lazım. Bir daha deneyin. Sitesine girin download for 64 Bit için indirin. EXE dosyasını oyunun EXE dosyasının kurulu olduğu yere atın. Sonrasında çalıştırın. Hata verecek, Create diyeceksiniz. Sonrasında olması gerek.
X360CE kurduğunda her türlü olması lazım. Bir daha deneyin. Sitesine girin download for 64 Bit için indirin. EXE dosyasını oyunun EXE dosyasının kurulu olduğu yere atın. Sonrasında çalıştırın. Hata verecek, Create diyeceksiniz. Sonrasında olması gerek.
Ben x360ce yi hep kullandım. Oyunlar hep kolu görüyordu ama göremeyedebiliyormuş. İyi oyunlar.Hocam yardımın için sağ ol da, başka şekilde çözdüm olayı, Epic Games üzerinden aldığım için Steam'de oyun ekleye basarak Valhalla'yı kütüphaneye ekledim. (listede yoktu göz at kısmından dosya konumunu açarak ekledim). Sonrasında sağ tıklayıp özelliklere girerek kontorlcü kısmından Steam girdisini etkinleştire bastım. Bu şekilde oyunu Steam üzerinden açarak oynayabiliyorum. Epic'ten ya da kısayoldan açınca gamepadi yine görmüyor, her defasında Steam üzerinden açmak gerekiyor. Steam'den alanlar için bir sorun olmaz herhalde.
Eki Görüntüle 2305473
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.