AC Valhalla saint goerge zırh seti nasıl tamamlanır?

• Konuyu başlatan farnd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.903

farnd

Decapat
Daha fazla  
Kafayi yiyeceğim 3 gündür bu zırhı bulmaya uğraşıyorum internete her yere baktım ama gene de bulamadım yapabilen bana yardımcı olursa sevinirim.

River Exe, River Severn ve River Dee olmak üzere üç nehir, her nehirde de 2 zırh parçası var. Exe ve Severn'deki zırh parçalarını bulup "Treasures of River Exe/Severn" görevlerini bitirin. Ayrıca Exe'deki Escanceaster Monastery ve Severn'deki Northern Monastery'de zırhla alakalı ipucunu bulup kasabaya döndüğünüzde bu ipuçlarını Vagn'a vererek Legacy of Saint George görevini tamamlayın. Yağmalamak için yeni nehir olarak River Dee, ve ayrıca Treasures of River Dee - Sword of Saint George görevleri açılacak.

Zırh parçaları için nehirlerdeki askeri hisarları yağmalamanız gerekiyor. Denk gelmişsinizdir herhalde, içinde bi' ton askerin olduğu kocaman garnizonlar. İçlerinde 2 - 3 tane büyük "foreign supply" sandığı oluyor, bu yerlerdeki ganimet sandıklarında setin parçalarını rastgele bulma şansınız var.
Kılıcı Dee'de Deva Victrix adlı yerde en sondaki kalede savaşacağınız boss'tan alacaksınız.

Oyunu Türkçe yamayla oynamadığım için Türkçelerini bilmiyorum. Exe Nehri'nde Fortress on the Exe, Western Fortification ve Eastern Fortification, Severn Nehri'nde Severn Outpost, Island Camp, Lowlands Camp ve Eastern Fortification, Dee Nehri'nde Hillview Outpost, Deebury, Forward Camp ve Staging Camp noktalarındaki büyük sandıkları yağmalamanız lazım.

River Exe/Severn/Dee: Exe/Severn/Dee Nehri
Treasures of River Exe/Severn/Dee: Exe/Severn/Dee Nehri'nin Hazineleri
Foreign Supply: Yabancı Malzeme
Escanceaster/Northern Monastery: Escanceaster/Kuzey Manastırı
Legacy/Sword of Saint George: Aziz George'un Mirası/Kılıcı

Son düzenleme:
Hocam exe nehrindeki dediğiniz 3 yeri de yağmaladım fakat zırh çıkmıyor şuan elimde sadece kılıç ve kola takılan kolluk zırhı var.
River Exe, River Severn ve River Dee olmak üzere üç nehir, ve her nehirde 2 zırh parçası var. Exe ve Severn'deki zırh parçalarını bulup "Treasures of River Exe/Severn" görevlerini bitirin. Ayrıca Exe'deki Escanceaster Monastery ve Severn'deki Northern Monastery'de zırhla alakalı ipucunu bulup kasabaya döndüğünüzde Vagn'a ipuçlarını vererek Legacy of Saint George görevini tamamlayın. Yağmalamak için yeni nehir olarak River Dee, ve Treasures of River Dee - Sword of Saint George görevleri açılacak.

Zırh parçaları için nehirlerdeki askeri hisarları yağmalamanız gerekiyor. Denk gelmişsinizdir herhalde, içinde bi' ton askerin olduğu kocaman garnizonlar. İçlerinde 2 - 3 tane büyük "foreign supply" sandığı oluyor, bu ganimet sandıklarında zırh setinin parçalarını rastgele bulma şansınız var.
Kılıcı Dee'de Deva Victrix adlı yerde en sondaki kalede savaşacağınız boss'tan alacaksınız.

Oyunu Türkçe yamayla oynamadığım için Türkçelerini bilmiyorum. Exe Nehri'nde Fortress on the Exe, Western Fortification ve Eastern Fortification, Severn Nehri'nde Severn Outpost, Island Camp, Lowlands Camp ve Eastern Fortification, Dee Nehri'nde Hillview Outpost, Deebury, Forward Camp ve Staging Camp noktalarındaki büyük sandıkları yağmalamanız lazım.

River Exe/Severn/Dee: Exe/Severn/Dee Nehri
Treasures of River Exe/Severn/Dee: Exe/Severn/Dee Nehri'nin Hazineleri
Foreign Supply: Yabancı Malzeme
Escanceaster/Northern Monastery: Escanceaster/Kuzey Manastırı
Legacy/Sword of Saint George: Aziz George'un Mirası/Kılıcı

Exe Nehri'nde kalkan ve pelerinin bahsettiğim yerlerdeki sandıklardan çıkma ihtimali var hocam. Ben rastgele diye biliyorum ama IGN rehberinde kalkanın Eastern Fortification, pelerinin Fortress on the Exe'de olduğu yazılmış. GamePressure'da kalkanın Eastern Fortification'da çıkmazsa Western Fortification, pelerinin Western Fortification'da çıkmazsa Eastern Fortification'da olduğunu yazmışlar. Belki özellikle bu yerleri denemek isteyebilirsiniz.
Severn Nehri'nde kolluğu bulmuşsunuz, geriye pantolon kalmış. Dee Nehri'nde göğüs zırhı ve kask var.

Bu setler için uğraşmanın en sıkıcı yanı yabancı malzeme kapasiteniz dolduğunda daha fazla sandık açamıyorsunuz, bu yüzden içinde zırh olan sandığı kaçırmış olabilirsiniz. Çıkana kadar denemekten başka yapabileceğiniz pek bi' şey yok, tek seferde olabildiğince sandık açabilmek için geminin yabancı malzeme kapasitesini yükseltebilirsiniz. @farnd

Yabancı malzeme kapasitesini nerden yukseltebilirim?
Kasabada Vagn'a gidip "Customize ship" (gemiyi özelleştir) seçin, solda "Cargo" kısmı var. Oradan yabancı malzeme harcayıp yükseltebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Exe Nehri'nde kalkan ve pelerinin bahsettiğim yerlerdeki sandıklardan çıkma ihtimali var hocam. Severn Nehri'nde kolluğu zaten bulmuşsunuz, geriye pantolon kalmış. Dee Nehri'nde göğüs zırhı ve kask var.
Bu setler için uğraşmanın en sıkıcı yanı yabancı malzeme kapasiteniz dolduğunda daha fazla sandık açamıyorsunuz, yani içinde zırh olan sandığı kaçırmış olabilirsiniz. Çıkana kadar denemekten başka yapabileceğiniz pek bi' şey yok, tek seferde olabildiğince sandık açabilmek için yabancı malzeme kapasitenizi yükseltebilirsiniz. @farnd
Yabancı malzeme kapasitesini nerden yukseltebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı