mcelik0 Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Merhaba. Bir sorum olacaktı ben AC Valhalla'yı crackli olarak oynuyordum şimdi de orijinal olarak satın aldım acaba crackli versiyonda oynadığım Save dosyasını orijinal oyuna atıp kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Merhaba. Bir sorum olacaktı ben AC Valhalla'yı crackli olarak oynuyordum şimdi de orijinal olarak satın aldım acaba crackli versiyonda oynadığım Save dosyasını orijinal oyuna atıp kaldığım yerden devam edebilir miyim?
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 5 Eylül 2022 #2 Maalesef, oyun içi satın alımlar falan olduğu için Ubisoft engelledi bu durumu. Böyle bir konu buldum redditte ama bir bak istersen. Artı 0 Eksi
Maalesef, oyun içi satın alımlar falan olduğu için Ubisoft engelledi bu durumu. Böyle bir konu buldum redditte ama bir bak istersen.
KS KS mcelik0 Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 203 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 Wilfaelor dedi: Maalesef, oyun içi satın alımlar falan olduğu için Ubisoft engelledi bu durumu. Böyle bir konu buldum redditte ama bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Wilfaelor dedi: Maalesef, oyun içi satın alımlar falan olduğu için Ubisoft engelledi bu durumu. Böyle bir konu buldum redditte ama bir bak istersen. Genişletmek için tıkla... Sağ ol hocam teşekkür ederim.