Metehajj Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #1 Xbox konsoluma AC Valhalla indirdim sonra biraz oynadım ama yeterli yer olmadığı için sildim şimdi yeniden yüklemek istiyorum ama sıfırdan mı başlayacak bilmiyorum. Aynı şey AC Odyssey için de geçerli. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2024
Xbox konsoluma AC Valhalla indirdim sonra biraz oynadım ama yeterli yer olmadığı için sildim şimdi yeniden yüklemek istiyorum ama sıfırdan mı başlayacak bilmiyorum. Aynı şey AC Odyssey için de geçerli.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.464 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #2 Ubisoft oyunlarında Cloud Save özelliği var diye biliyorum, yani kaldığınız yerden devam edersiniz büyük ihtimal.
Ubisoft oyunlarında Cloud Save özelliği var diye biliyorum, yani kaldığınız yerden devam edersiniz büyük ihtimal.
Metehajj Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 Teşekkür ederim. Peki kaldığım yerden oynamamak istesem ben bir türlü yeni oyun başlatmayi ya da kaydı silmeyi bulamadım.
Teşekkür ederim. Peki kaldığım yerden oynamamak istesem ben bir türlü yeni oyun başlatmayi ya da kaydı silmeyi bulamadım.