AC Valhalla vs Odyssey

Bakın AC haterı değilim ama odyssey kesinlikle oynanılmaz. Oyunu bi açıyorsun toplu savaşlar rezalet her görev biribirinin kopyası. 20 saat dayanabildim. Valhalla bilmiyorum ama.
 
Odyssey bence 100 150 saat arası oynadım sonra ghost of tsushima oynadım ardından vallhalla denedim 10 dakika oynadım kapadım sildim sarmadı nedense, belki valhalla daha farklı aksiyonlar olabilir ama odysseyde mitoloji ve atmosfer mükemmel.
 
Ben tercihimi açık ara Odyssey'den yana kullanırım. Tabi bu Valhalla kötü olduğu anlamına gelmesin ama bence Valhalla, Odyssey'in gerisinde kalmış bir oyundur. En basitinden hangi görev ana görev, hangi görev yan görev ayrımı bile yok Valhalla da. Sırf bu yüzden tüm haritayı açtım, her bölgeyle anlaşma imzaladım ama ona rağmen oyunun ana hikayesine devam edemedim. Oyun hiç bir türlü ana hikaye konusunda yön göstermiyor. Yani yaptığım görevlerden hangisi ana görevdi hangisi yan görevdi hiç bir fikrim yok. %90'lara geldim ve resmen oyunu bitiremedim. Sonunu merak etmeme rağmen oyunun beni bir türlü ana göreve bağlamaması yüzünden bıraktım.

Yani gerek sadeliği, gerek hikayesi bakımından Odyssey benim için daha iyi bir oyundur, onu tavsiye ederim.
 
Odyssey oynayıp bitirmiştim güzel bir oyun fakat yan görevler birbirini çok tekrar ediyor gibi duruyor. Ben tercihini iskandinav mitolojisi ile yunan mitolojisinden hangisi daha ağır basıyorsa o yönde yap derim. Oynanış olarak çok büyük farkları yok bu iki oyunun. Hayırlı olsun şimdiden. Eğer Odyssey alacaksan kadın karakterle oynamanı tavsiye ederim.
 
Arkadaşlar tükürdüğümü yaladım ve torrentten indiriyorum. İğrensem bile sıkıla sıkıla oynayacağım.
 

Geri
Yukarı