Animasyonlar iyi olmasa da çok kötü demek ayıp olur.
Animasyonların kötü olduğunu kabul ediyorum fakat grafikler bence şahane, oyunun dünyası enfes gözüküyor.Odyssey'e nazaran animasyonlar çok kötü, grafikler zaten vasat.
Evet, bu çok can sıkıyor. Bu her görevde mevcut olan bir şey değil ama böyle olan görevler insanın sinirini bozuyor.Görev sunumlarında zaten Origins'e dönmüş. Özel kamera açısı olmadan robot gibi "mıy mıy mıy" konuşan karakter modellerine yani.
Burası tartışılır, Ubisoft gerçekten açık dünyaya ruh katmak için uğraşmış. RDR2 tarzı haritada rastgele gezerken kendinizi farklı farklı olayların içerisinde bulabiliyorsunuz ve bu gerçekten tebrik edilesi bir şey. Haritada gezerken üstteki çubukta beyaz olarak gözüken yerlere gidince kendinizi küçük küçük etkinlikler içerisinde bulabilirsiniz.Oyunun açık dünyası da oldukça ruhsuz.
Aynen, küçük küçük etkinlikler benim de hoşuma gitmedi değil ama oyun beni sadece bu yönüyle tatmin etmedi. Bazı Valhalla konu başlıklarında "terrible grafics" diye dalga geçenler bile var.Burası tartışılır, Ubisoft gerçekten açık dünyaya ruh katmak için uğraşmış. RDR2 tarzı haritada rastgele gezerken kendinizi farklı farklı olayların içerisinde bulabiliyorsunuz ve bu gerçekten tebrik edilesi bir şey. Haritada gezerken üstteki çubukta beyaz olarak gözüken yerlere gidince kendinizi küçük küçük etkinlikler içerisinde bulabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.