Sametk666 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell G15 5511- 16 GB 3200Mhz Ram SK Hynix Intel i5 11260H RTX 3050 95W 512 GB SSD SK Hynix Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #11 TheAny dedi: Sadece ana hikayeyi oynamaktıysa amaç keşke WeMod kullanıp hileyle Build'ini yükselte yükselte gitseydin. Genişletmek için tıkla... Yaptım baba yaptım . Oku , silahları fulledim o halde sıkıldım . Oyunda ilgi çekici bir şey yok . Onu takip et ; onunla yürü zart zurt görevler .
TheAny dedi: Sadece ana hikayeyi oynamaktıysa amaç keşke WeMod kullanıp hileyle Build'ini yükselte yükselte gitseydin. Genişletmek için tıkla... Yaptım baba yaptım . Oku , silahları fulledim o halde sıkıldım . Oyunda ilgi çekici bir şey yok . Onu takip et ; onunla yürü zart zurt görevler .
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 30 Ağustos 2023 #12 Sametk666 dedi: Yaptım baba yaptım . Oku , silahları fulledim o halde sıkıldım . Oyunda ilgi çekici bir şey yok . Onu takip et ; onunla yürü zart zurt görevler . Genişletmek için tıkla... Basitce tum assassins creed oyunlarini ozetledin.
Sametk666 dedi: Yaptım baba yaptım . Oku , silahları fulledim o halde sıkıldım . Oyunda ilgi çekici bir şey yok . Onu takip et ; onunla yürü zart zurt görevler . Genişletmek için tıkla... Basitce tum assassins creed oyunlarini ozetledin.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.111 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 30 Ağustos 2023 #13 Sametk666 dedi: Yaptım baba yaptım . Oku , silahları fulledim o halde sıkıldım . Oyunda ilgi çekici bir şey yok . Onu takip et ; onunla yürü zart zurt görevler . Genişletmek için tıkla... O şekilde 50 saat sürmemesi lazım ana hikayenin ya.
Sametk666 dedi: Yaptım baba yaptım . Oku , silahları fulledim o halde sıkıldım . Oyunda ilgi çekici bir şey yok . Onu takip et ; onunla yürü zart zurt görevler . Genişletmek için tıkla... O şekilde 50 saat sürmemesi lazım ana hikayenin ya.
K Kiss0fdeath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 3.216 31 Ağustos 2023 #14 Sen bensin. Hikaye uzadıkça fenalık krizi geçiriyorum. Bitirmeyip oyunu silince de takıntı hastalığım nüksediyor, bir kriz daha geçiriyorum
Sen bensin. Hikaye uzadıkça fenalık krizi geçiriyorum. Bitirmeyip oyunu silince de takıntı hastalığım nüksediyor, bir kriz daha geçiriyorum