Acaba VDSL altyapı mı geliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Chieftaintice

Centipat
Daha fazla  
Cümleten merhaba bilmediğim için sizlere danışmak istiyorum. 12 Mbps ADSL kullanıcısıyım bağlantımda günde belki 20 defa kopuyor.11/12/2023 tarihinde arıza kaydı bıraktım tahmini olarak 20/12/2023 tarihinde cözümlenir diyorlar. Detayını sorduğumda kablo ile ilgili diyor, depremde zarar görmüş diyor, belediye izin falan diyorlar. Burası köy belediye ile işi olmaz ikincisi deprem olalı çok oldu bu zamana kadar sıkıntı yoktu yenimi oldu onu anlamadım. VDSL altyapı talebim vardı onlarda adresini kayıt altına aldık demişlerdi daha önce şu an internete girebilıyorum ama kopuyor demek istediğim acaba VDSL altyapımı getiriyorlar sizce?

Benim ninemde 97 yaşına kadar turp gibiydi 98'de hık dedi gitti, yani düne kadar bir şey olmamış olması bir anda kablolarda sıkıntı olmayacağı anlamına gelmez. Son 10 yılda köy diye bir şey kalmadı sizin köyünüzde artık mahalle dolayısıyla ilçe belediyesine bağlı, her türlü altyapı işlemi için ilçe belediyesinden izin almaları gerekiyor firmaların. Eğer altyapıda temelli bir hata varsa büyük ihtimalle kabloları yenilerler ve size düzgün bir internet sağlarlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı