Açacağım girişim şirketinin bilgileri kişisel hesapta kullanılabilir mi?

Ersin5838

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Şu an tescilli bir şirketim ya da açabilecek yetkim yok fakat sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başlayıp tescilli bir şirket olana kadar tanınırlık kazanmak ve kitle oluşturmak istiyorum. Kişisel bir hesap açıp gerçekleştirmeyi düşündüğüm girişim şirketimin bilgilerini bu hesapta kullanabilir miyim? Yani örneğin: A isimli bir şirket kuracağım ve doğa fotoğrafları ve videoları paylaşıp sosyal medyada kitle oluşturmak istiyorum. Normalde şirket olarak bu hesabı açıp ticari amaçlar doğrultusunda entegre bir şekilde ilerletecektim fakat bunu yapamadığım için kişisel hesapla açıp yapmak istiyorum. Sonrasında bu hesabı şirket hesabına çevirebilir miyim? Ya da bunun artıları eksileri nelerdir? Sadece öznel fikirlerinizi paylaşmanız dahi benim için çok önemli. Teşekkür ederim

Açacağınız şirketin "şahıs şirketi" olacağını düşünüyorum, ileride aynı hesap ile şirket işinizi devam ettirebilirsiniz.

Paylaşımlarınızda ticari bir işlem olmadıkça sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…