Acadebi güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Ged
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 54.410
Eni nesil keriz silkeleme platformu demek isterdim ama yeni nesil değil.

Pazar yerinde "bir şeyler" sattığın bir market açıyorsun. Sisteme adam getirdikçe daha çok kazanıyorsun, onların sattıklarından da kazanıyorsun. Biyerlerden tanıdık geldi değil mi?

İhlas ve titan tuzaklarına düşen neslin çocukları mega holdinge düştü. Akillanmadilar çiftlik banka falan düştüler. Şimdi de binlerce insan buradan kaybedecek. Babadan oğula nesil bunlar.

Instagram hesaplarına şöyle bir göz gezdirdim. Seçilen görseller, renkler fontlar ben dolandırıcıyım diye bağırıyor. Satılan ürünler de vapurda bile satılamayacak kadar dandik. Probiyotik çamaşır suyu, ada çayı vs. probiyotikli çamaşır suyu ne yahu kefir mi bu?

Özetle: Uzak durun olm son üç kuruşunuzu kaptırmayın artık şöyle tiplere.

Ben bir araştırayım dedim Hasan karakoçan diye biri çıktı karşıma, baktım bizim islerin aynisi ama kucuk. Olcekli. İstemem deyince bana egoist oldugunu buradan anlamıştım yazmış. Is yapıyor olan bir firma olsa bile is ahlaki biraz düşük geldi bana.

Ben bir araştırayım dedim Hasan karakoçan diye biri çıktı karşıma, baktım bizim islerin aynisi ama kucuk. Olcekli. İstemem deyince bana egoist oldugunu buradan anlamıştım yazmış. Is yapıyor olan bir firma olsa bile is ahlaki biraz düşük geldi bana.

Hakkınızda savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı