Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynen sen böyle gülmeye devam et. Günü geldiğinde onlar da sana gülecek. Böyle bir fırsata gülüp geçtiğin için. Senin tek sorunun araştırıp soruşturmadan bol kefeden sallamak. Seni biraz da olsa düşünmeye davet ediyorum. Gerçi hoş, onu da nasıl yapacaksın, bilmiyorum.
sana bir kez daha gülüyorum çünkü acadebinin sözde kurucusu olan adamın youtubede kendi kanalındaki 1.5 saatlik tanıtım yayını baştan sonra izleyip bu yorumu yaptım.
Arkadaşlar, Acadebi'de takım oluşturarak kazanç katlandığı doğrudur ama kesinlikle saadet zinciri değildir. Bir çok firmanın ( avon, farmasi vb) dijitalleşmiş halidir. Üstelik üniversite öğrencilerine ücretsiz mağaza açma imkanı sunarak, bireylerin mağazalarından yaptığı satışla topladıkları acp karşılığında bir arkadaşına yine ücretsiz mağaza açabiliyor. Para ile satılan platformlar tamamen profesyonel düşünenler içindir. Kobi, girişimci ve tüketiciyi buluşturan alt yapısı geniş e ticaret yasasına harfiyen uyan çok büyük bir platformdur acadebi.
Bahsi geçen Kıbrıs merkezli olduğu da katiyen yalandır. Acadebi, demstart bilişim a. Ş ye aittir. Merkez; ritim İstanbul, Maltepe'dir.
Yönetim kurulu daha önce birçok ünlü holding ve firmalarda genel müdürlük, danışmanlık yapmış ve duayen isimlerden oluşuyor.
Daha da anlatmak istesem saatler sürebilir.
Lütfen ön yargılarınızdan kurtulun. Herkes dolandırıcı değildir. Bu ülkeye çok büyük katma değer katacak bir yapıdır acadebi.
Hayırlı günler dilerim.
Çok düşük kazanç getiri olan komisyon kazancı vadediyor. Bir arkadaşın hatırı için, 500 TL çok değil bir deneyim diye platform paketi aldım. İade etmek için aradım numarayı çok saçma bir sistemi var iade yapmak için bu devirde dilekçe yazıp kargoyla yolluyorum ama alırken dilekçe falan istemiyorlar. Hiç kurumsal görüntüsü yok. Telefondaki şahısda azarlarmışcasına konuştu benimle bir de kendince tavsiyede bulundu hiç güven vermiyorlar.
Merhaba komik yorumlarınıza cevap vermek istemiyordum ama eğlenmek için yazayım dedim Bir iş yeri ya da bir şirket kurduğunuz zaman para kazanmak için ya bir şeyler atmak zorundasınız ya da sizin ürünlerinizi veya var olan ürünleri satıp kar payı elde etmek zorundasınız başka türlü para kazanamazsınız. ACADEBİ var olan KOBİ'lerin ürünlerini satmanız veya var olan ürünleri başkaları aracılığıyla satmanız durumunda size kar payı veriyor. Örnek veriyorum McDonald's ilk açıldığı zaman kendi yerinden kazanıyordu sonra dedi ki benim adımla kim iş yeri açıp atış yaparsa ben kendileri kar payı vereceğim ve dünya devi oldu. Umarım anlamışızdır ben cahil olduğum için cahil sevmiyorum zeki insan seviyorum.
sana bir kez daha gülüyorum çünkü acadebinin sözde kurucusu olan adamın youtubede kendi kanalındaki 1.5 saatlik tanıtım yayını baştan sonra izleyip bu yorumu yaptım.
Arkadaşlar daha önce acadebi isimli yere üye olup satış yapmış olan biri var mı? Varsa tecrübelerini güvenilir mi değil mi söyledikleri doğru mu yoksa bir çeşit dolandırma yöntemi midir yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar daha önce acadebi isimli yere üye olup satış yapmış olan biri var mı? Varsa tecrübelerini güvenilir mi değil mi söyledikleri doğru mu yoksa bir çeşit dolandırma yöntemi midir yardımcı olabilir mi?
Kesinlikle dolandırma yöntemi saadet zincirinden bir farkı yok. Paramızı çöpe attık dediklerinin hepsi yalanmış, adınıza mağaza açılacak 3 ay sonra düzenli şekilde her ay para alacaksınız dediler 1 seneyi geçti 1 lira kazanamadik.
Kesinlikle dolandırma yöntemi saadet zincirinden bir farkı yok paramızı çöpe attık dediklerinin hepsi yalanmış, adınıza mağaza açılacak 3 ay sonra düzenli şekilde her ay para alacaksınız dediler 1 seneyi geçti 1 lira kazanamadik. İlgili konuşmaları ekliyorum okuyun lütfen.
Kesinlikle dolandırma yöntemi saadet zincirinden bir farkı yok paramızı çöpe attık dediklerinin hepsi yalanmış, adınıza mağaza açılacak 3 ay sonra düzenli şekilde her ay para alacaksınız dediler 1 seneyi geçti 1 lira kazanamadik. İlgili konuşmaları ekliyorum okuyun lütfen.
Yaşar denilen kişi kimse boş vaat vermiş burada herkes çalıştığı kadar kazanıyor... Ben de acadebi'deyim kimseden taahhüt almadım şu kadar para yatacak diye, çünkü öyle bir şey söz konusu değil. Kim ne kadar çok çalışıp sonuç çıkartırsa o kadar kazanıyor. Yattığı yerden kimse para kazanmıyor. 250, 500, 3000 TL gibi platform alıyorlar ömür boyu. Git o platformu Amazon'da al 2bin dolar öde kardeşim o zaman. Araştırmadan hiçbir firmayı yargılamayın, saadet zincirini iyi anlayın, Acadebi'nin yapısını daha iyi anlayın. Dosya eklerinde söz konusu olan diyaloğun firmayla alakası yok, kişiden kaynaklı bir sorun
Eni nesil keriz silkeleme platformu demek isterdim ama yeni nesil değil.
Pazar yerinde "bir şeyler" sattığın bir market açıyorsun. Sisteme adam getirdikçe daha çok kazanıyorsun, onların sattıklarından da kazanıyorsun. Biyerlerden tanıdık geldi değil mi?
İhlas ve titan tuzaklarına düşen neslin çocukları Mega holdinge düştü. Akillanmadilar çiftlik banka falan düştüler. Şimdi de binlerce insan buradan kaybedecek. Babadan oğula nesil bunlar.
Instagram hesaplarına şöyle bir göz gezdirdim. Seçilen görseller, renkler fontlar ben dolandırıcıyım diye bağırıyor. Satılan ürünler de vapurda bile satılamayacak kadar dandik. Probiyotik çamaşır suyu, adacayı vs. probiyotikli çamaşır suyu ne yahu kefir mi bu?
Özetle: Uzak durun olm son üç kuruşunuzu kaptırmayın artık şöyle tiplere.
yeni nesil keriz silkeleme platformu demek isterdim ama yeni nesil değil. pazar yerinde "birşeyler" sattığın bir market açıyorsun. sisteme adam getirdikçe daha çok kazanıyorsun, onların sattıklar…
Bizim Omicron'da çalışırken günde ortalama 200 müşteriyi görürdük. İçlerinden sadece 30 tanesine satış yapardık, geri, kalanı ya ürüne hayır der, ya fiyatı duyunca hayır der, ya da satışı yapan kişiye veya ürüne hayır derdi. Kimi de var daha çantadan ürünü çıkarmadan hayır derdi... İşte sen çantadan ürünü çıkarmadan hayır diyenlerdensin...
Çok dengesiz bir proje bu tür projeler bir iki yılda kendini tekrarlıyan çeşitli adlarla ortaya çıkar burada kar marjı yok şu bu diye çeşitli süslü kelimelerle gçz boyamalar yapıyorlar kendilerini ve sizleri patronmuş gibi havasında gösterip sizlerin bazı noktaları görmeni zi engeller. Bu işi yapacak kişi bireysel olarak bir e ticaret yaptırcak biri bulsun gitsin onu baska firmada %50 karına yaptırsın yine ondan daha kazançlı bu duruma düşmeyin.
Ben şu an içerisindeyim size tüm yasal belgeleriyle en şeffaf şekilde anlatacağımdan emin olabilirsiniz @beritan_65k Instagram hesabından ulaşırsanız görüşelim.