Acer 4937G Windows açılırken kapanıyor

emirhani

Decapat
Daha fazla  
Acer 4937g model laptop var. Windows başlarken birden kapanıyor. Neden kapandığını bulmaya çalışıyorum. Windows hata kurtarma ekranında kapanmıyor. Denediklerim:
  • Termal macunu değiştirdim (Arctic MX4 kullandım).
  • W7 atmaya çalıştım yine kapandı birkaç denemeden sonra Windows 10 kurdum ama bir süre sonra yine kapandı ondan sırna yine başlarken kapandı.
  • Başka hard disk denedim onda da aynı şekilde kapandı.
  • Diski söküp 15-20 dk çalıştı kapanmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, termal macunu zaten sürmüşsünüz. Fanları da olması gerektiği gibi taktınız varsayıyorum. Hata kurtarma ekranında kapanmadığını belirtmişsiniz bu da bilgisayarın donanımsal değil yazılımsal bir sıkıntısının olduğunu gösteriyor. Windows'un "resmi" sitesinden Windows 10'u tekrar indirip ardından flash belleğe kurup ardından da diski (varsa diğer diskleri de yedekler alındıktan sonra) biçimlendirerek temiz bir kurulum yapmalısınız. 👍👍👍

Merhaba, termal macunu zaten sürmüşsünüz. Fanları da olması gerektiği gibi taktınız varsayıyorum. Hata kurtarma ekranında kapanmadığını belirtmişsiniz bu da bilgisayarın donanımsal değil yazılımsal bir sıkıntısının olduğunu gösteriyor. Windows'un "resmi" sitesinden Windows 10'u tekrar indirip ardından flash belleğe kurup ardından da diski (varsa diğer diskleri de yedekler alındıktan sonra) biçimlendirerek temiz bir kurulum yapmalısınız. 👍👍👍
Yanıtın için çok teşekkür ederim. W10 resmi sitesinden indirmiştim zaten. Format ekranına gelmeden de kapanıyor. Neden olduğunu anlamış değilim. Anakarttan kaynaklı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı