Çözüldü Acer 515-58-72FA arka kapağı açılırsa garanti devre dışı mı kalır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GalaDDur

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Acer 515-58-72FA notebooku satın aldım. Teknik servisiyle görüştüğümde arka kapağı açıp yükseltme yapmam durumunda ürünün garanti dışı kalacağını söylediler. İnternette araştırdığımda böyle bir şeyin söz konusu olmayacağını söyleyen yazılar gördüm. Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Garanti dışı kalmıyor diye biliyorum. Ama kapağı açtıktan sonra zarar verirsen o zaman garanti dışı kalıyor.

Hocam ben de öyle biliyordum. Hatta yükseltmeleri de yaptım. Ama RAM uyumsuz olduğu için çıkartmak zorunda kaldım. Sisteme uygun RAM'ı nasıl seçebilirim?

Maalesef RAM upgrade yapılması bu modelde garantiyi devre dışı bırakıyormuş. Acer'in e maili ile öğrendim.
Garanti dışı kalmıyor diye biliyorum. Ama kapağı açtıktan sonra zarar verirsen o zaman garanti dışı kalıyor.

Hocam ben de öyle biliyordum. Hatta yükseltmeleri de yaptım. Ama RAM uyumsuz olduğu için çıkartmak zorunda kaldım. Sisteme uygun RAM'ı nasıl seçebilirim?

Maalesef RAM upgrade yapılması bu modelde garantiyi devre dışı bırakıyormuş. Acer'in e maili ile öğrendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı