Acer 5742g driver kurulmuyor

RyceX

Decapat
Daha fazla  
RAM
3
Ekran kartı
GT 520M
Anakart
bilmiyorum
İşlemci
İ3 380M
Arkadaşlar elimde eski bir laptop vardı değerlendirmek istedim ve sıfırladım. Windows 7 64 Bit kurdum fakat hiçbir driver kuramıyorum, sürekli hata alıyorum. Sürücüleri nereden yükleyebilirim? Şu anda laptop internete bile bağlanmıyor.
İşlemci: i3 m 380.
RAM: 3 GB.
Ekran kartı: GT 520M.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elimde eski bir laptop vardı değerlendirmek istedim ve sıfırladım. Windows 7 64 Bit kurdum fakat hiçbir driver kuramıyorum, sürekli hata alıyorum. Sürücüleri nereden yükleyebilirim? Şu anda laptop internete bile bağlanmıyor.

Kablolu ile bağlamayı deneyebilir misin?

Direk driveri indirmek yerine ek olarak driver güncelleme programları kullanabilirsiniz. İsim veremiyorum çünkü daha yeni ondan dolayı mute yedim. Fakat internetten bulabilirsiniz driver güncelleme programları diye.

Hocam kurduğunuz işletim sisteminde eksik ya da hatalı dosyalar olabilir. Öncelikle ne hataları aldığınızı söylemeniz gerekiyor. NVIDIA'nın sitesinde ekran kartınınızın Windows 10 64 Bit desteğinin olduğunu gördüm. Windows 10 kurabilirsiniz. (orijinal ISO)

Direk driveri indirmek yerine ek olarak driver güncelleme programları kullanabilirsiniz. İsim veremiyorum çünkü daha yeni ondan dolayı mute yedim. Fakat internetten bulabilirsiniz driver güncelleme programları diye.

Driver güncelleme programlarını önermiyorum yanlış ya da eski Driver'ları kurabiliyor. Aygıt Yöneticisi'nden yüklenmemiş ya da eski sürüm Driver'lar tespit edilip yenisi kurulmalıdır.

PC internete bağlanacak durumda ise:
Değilse: Seri/servis numarası BIOS'ta yazıyor.

İnternete Ethernet ile bağlayabiliyorum. Siteye girdim snıd arattım sadece 2 tane driver çıktı. Wi-Fi driverını bir türlü bulamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı