Taksitli veren yerler arıyorum ama bunlardan iyisi yok gibiBu bilgisayar sahte hocam. Böyle AVM'lerden bakmayın. i3 10100'e H310 takmışlar öyle bir şey olamaz.
Taksitli veren yerler arıyorum ama bunlardan iyisi yok gibiBu bilgisayar sahte hocam. Böyle AVM'lerden bakmayın. i3 10100'e H310 takmışlar öyle bir şey olamaz.
Taksitli veren yerler arıyorum ama bunlardan iyisi yok gibi.
Bakıyorum teşekkürlerO bilgisayar alınmaz. Anakart ile işlemci uyumsuz. Game garajada bakabilirsiniz orası da taksit veriyor.
Bu nasıl arkadaşlar?
![]()
ACER EX215-21-98YZ A9-9420 NOTEBOOK 6113848450976 | Evyapar.com.tr
ACER EX215-21-98YZ A9-9420 NOTEBOOK | Evyapar.com.trwww.evyapar.com.tr
Bakıyorum teşekkürler.
Asla alınmazlar. Böyle şeylere bakma.Bu nasıl arkadaşlar![]()
Casper Nirvana X400.1021-8U00T-S Intel Core 10. Nesil i5-10210 8 GB RAM 240 GB SSD 14'" HD Notebook | YönAVM
Casper Nirvana X400.1021-8U00T-S Intel Core 10. Nesil i5-10210 8 GB RAM 240 GB SSD 14'" HD Notebook | YönAVMwww.yonavm.com.tr
ve bu
![]()
Casper N2H.9700-81F5A Masaüstü Bilgisayar | YönAVM
Casper N2H.9700-81F5A Masaüstü Bilgisayar | YönAVMwww.yonavm.com.tr
Mesajını yeni görüyorum. Ben de bilgisayar almak için dediğin AVM'lere baktım. Hiçbiri beni tatmin etmedi. Faiziyle 1 yılda 12.000 TL'ye satılan bilgisayarda bile bir kalitesizlik buldum. Mutlaka bir falso veriyor buralarda satılan bilgisayarlar.Bu nasıl arkadaşlar![]()
Casper Nirvana X400.1021-8U00T-S Intel Core 10. Nesil i5-10210 8 GB RAM 240 GB SSD 14'" HD Notebook | YönAVM
Casper Nirvana X400.1021-8U00T-S Intel Core 10. Nesil i5-10210 8 GB RAM 240 GB SSD 14'" HD Notebook | YönAVMwww.yonavm.com.tr
ve bu
![]()
Casper N2H.9700-81F5A Masaüstü Bilgisayar | YönAVM
Casper N2H.9700-81F5A Masaüstü Bilgisayar | YönAVMwww.yonavm.com.tr
Elimde nakit para olsa AVM lerden almam zaten hem yaşım 18 hemde sadece staj yerinde çalışıyorum maaş 760 TL kefil istiyorlar kefil var ancak senetle satış yapan yerler sadece bu tarz yerler yoksa bende bu yerlerden almam. Acelen ne diye sorarsanız şuan ki bilgisayar bozuk ve staja uzaktan çalışıyorum eğer bilgisayar alamazsam yanına gelmemi istiyor ve 1 kere virüs oldum 2. ciyi istemiyorum onun için en azından hem orta ayarlarda donmadan oyun oynatacak ve uzun süreli kullanımlı bir bilgisayar bakıyorumMesajını yeni görüyorum. Ben de bilgisayar almak için dediğin AVM'lere baktım. Hiçbiri beni tatmin etmedi. Faiziyle 1 yılda 12.000 TL'ye satılan bilgisayarda bile bir kalitesizlik buldum. Mutlaka bir falso veriyor buralarda satılan bilgisayarlar.
Bilgisayar dizecek bilgin yoksa tavsiyem bu tür AVM tarzı yerlerden ve Vatan, Media Markt gibi büyük elektronik marketlerden almaman yönünde. AVM'ler kalitesiz ve pahalı. Büyük elektronik marketler ise ederinin neredeyse iki katına satıyor.
Sistem dizebilecek bilgin varsa İncehesap.com'da, "Gaming Gecesi" oluyor. Her hafta cuma gününü bekleyip birkaç ayda sistemi dizmen daha sağlıklı olur. Taksit öder gibi sistem parçalarını ödemiş ve ucuza almış olursun. Kayda değer indirimler oluyor.
Ben SSD hariç, sistemin bütün parçalarını İncehesap.com'un Gaming Gecesi'nde dizdim. Çünkü baktığım hazır sistemlerin çoğunda en az bir parça dandik oluyordu. Tek tek değiştirmeye kalkınca da fiyatlar uçuyordu. Zaten çoğu yerde hazır sistemlere iade edilen parçaları takarlar. Yani kaliteli bir yerden almazsan sorun çıkarma ihtimali doğuyor.
Site çok güvenilir. "Daha kargoya verecekler de gelecek, en erken yarın gelir." dediğim parçaları kendi servisiyle aynı gün sabah getirdiler. Kargolarken de çok korunaklı paketliyorlar.
Aldığım jelatinli bir ürün de bozuk çıkmıştı. Hemen ürünü geri çağırıp ilgilendiler.
Buna karşın sanırım kendilerinin tek eksiği James Donkey gibi kalitesiz markaları da satmaları. Alacağın parçayı Technopat'da arat. Yorumlara göre satın alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.